lørdag den 25. juli 2015

Cykeldage og Wiola

Vi kan godt lide at cykle rundt i det smukke danske sommerland. Egentligt havde vi planlagt en tur til Mors, men vejrmeldingen var lidt ringe i det nordjyske, så i stedet gik turen til Fyn, nærmere bestemt Middelfart.

Det blev til en dejlig tur langs med Lillebælt i godt cykelvejr med sol og skyer og 23 g, og så kan man jo kun være glad :-)


Vi fandt en skøn cafe ved vandet, hvor frokost og et dejligt koldt glas hvidvin måtte indtages efter turen....der er jo både ferie og solskin og disse to ting har vist sig ikke at gælde hver dag....;-)


Vi boede på dette smukke sted, Kongebrogården, som ligger lidt ud til havet..jeg fik en god pris på last minuts booking med havudsigt...uha det er noget jeg kan li :-) og der var god tid til at strikke om  aftenen med udsigt til marsvin, som flere gange vendte tilbage.
Og til en stille morgen for de friske i solskin og med tid og ro til en kop kaffe på balkonen.
Ahhhhhhh.....

Og så blev jeg lige presset lidt af Mona til at færdigmontere Wiola med bånd og knapper:-) og her er hun så :Som tidligere nævnt er den strikket i en tråd supersoft og en tråd tynd Alpaca på p nr 4. Knapperne fandt  jeg på turen til Samsø hos Birte Sahl og båndet hos Stof og Stil efter kig mange steder. Jeg er godt tilfreds med den. Og snart er det jo årstiden for sådan en trøje...men det kan godt vare lidt endnu!! 
Nu vil jeg nyde 2. sidste dag med Tour, the og strik...må sige vejret i dag kun kan bruges til den slags fornøjelser :-) håber du på trods også kan nyde vejret - ha en god weekend :-)

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud, og Kongebrogården er et skønt sted😊Din Wiola er da forrygende, smuk smuk... Hvad mon du så har på pindene?

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare blevet flot. Dit farvevalg er flot afstemt - og båndet passer perfekt. Dine knapper er lige i øjet. Så godt du lod dig provokere til at blive færdig ;o)
  Det danske sommervejr er nok ikke lige til cykelture - men I finder måske lige hullerne mellem skyerne ? Der ser dejligt ud på Fyn.

  SvarSlet
 3. Den Wiola er altså bare blevet så flot! Også skønne knapper!

  SvarSlet