strik 2013

Eskildsø


Kjole i uld og alpaca (to tråde) i en skøn brun-meleret farve fra Annette Danielsen (AD), som er en af mine yndlingsdesignere. Jeg er ikke vild med bobler, så dem har jeg taget ud af opskriften. Kjolen sidder bare godt! Opskriften er fra "Kunsten at strikke en ø", som udkom under Fanø Strikkefestival 2011, hvor jeg var på hendes workshop. Bogen og AD kan anbefales :-)
Opdagede jeg skal ud og finde knapper hertil...nu kommer tiden jo snart, hvor der igen kan bruges strikkjoler og støvler ;-)

 

 

 
Gollum


Bred trøje med slidser strikket nedefra og op med raglan og bred hals i uld fra Garnudslag. Elsker farven!! Flot over en kjole... Selvkomponeret.


 

Billowing


Trøje "Billowing" strikket oppefra og ned med kort ærme og bred hals strikket i en tråd Blackhille Alpaca og en tråd bomuld/uld begge i petroleum fra Garnudsalg. Jeg har lavet halsen smallere end i opskriften. En af mine yndlingsfarver

Striber


Trøje - inspireret af Part Two´ model i perlestrik i råhvid og sort....til 899 kr...hmmm jeg fandt Cotton Light på tilbud i Flensburg...tror der var for 100 kr.....Den er strikket nedefra med slidser i siderne,  som er længere bagpå og med raglan ærmer og lidt dyb halsudskæring. Opskriften er selvkomponeret. Sidder super godt og er meget tilfreds med den :-)
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar