mandag den 6. juli 2015

Ferie ferie ferie

Ferie ferie ferie....sådan synger vi i lighed med mange andre skoler, når sommerferien indtræder.
Det er festligt og herligt at stå sammen med alle skolens elever og ansatte, som alle ser frem til mange velfortjente fridage...
Mine første fridage gik på Den lille fede, en musikfestival i Nibe, som vi har været en del af siden den begyndte. Vi hygger sammen med nære venner, som bor derude, og som vi jo så nærmest flytter i hos. Vi har haft så sjove dage med masser af skøn musik og samvær med venner og bekendte... og alt for lidt søvn og for megen alkohol;-)


Det var bla en forrygende koncert med Gnags, som forkælede os med en tur langs Memory Lane...
Min første koncert var med dem i 1982....og har siden hørt dem mange gange. Og AG kunne stadig!!
Det sammen gjaldt for Kim Larsen, som ganske vist sad ned under hele koncerten...også han spillede gamle og elskede sange, og lagde ud med Langebro, som er forrygende!!


 Åh ja, og for at det ikke skal være løgn, så var vi også ude at høre Sting om tirsdagen i Skovdalen i Aalborg..det var vores julegave til hinanden....uha det var en skøn koncert...trods 63 år ser han aldeles fantastisk og veltrimmet ud, og hans stemme holder! Absolut en koncert i bedste stil...

Jeg nåede også lidt rundt i sommerlandet i det dejlige vejr på cyklen...sådanne dage er Danmark noget af det smukkeste...og jeg elsker det:


Smukke gule kornmarker og grøftekanter med vilde blomster...


Røde valmuer på grønne græsmarker...


Og dejlige strande og blå farver...

Men ferie er også rejsetid, og snart skal vi sydpå...og så må der nyt håndarbejde med...jeg laver strikkeprøver og har bestemt mig for endnu en sukkertrøje af Marianne Isager i en dejlig lysblå farve i bomuld, hør og viskose. Og så er jeg blevet vild med at hækle... Jeg har længe været totalt forelsket i Arne og Carlos Primula tæppe...og tænkt at det bare var for stort et arbejde....men lur mig om det ikke er det jeg nu har gang i ;-) det skal hækles i rester i tynd uld og coast på p nr 3. Dog har jeg lige suppleret med et par farver, som jeg syntes manglede...og hold nu op der er mange farver/ rester at gå i gang med!!! Dejligt med oprydning og at kunne bruge garnet på denne måde. Og her er starten på det:


Det bliver et spændende og hyggeligt arbejde - det må at den tid det vil :-)

Ønsker jer alle en dejlig ferie :-)


7 kommentarer:

 1. Sikke en vidunderlig musikalsk start på ferien.
  Jeg nyder også turene i DK nu hvor sommerfarverne rigtigt lyser op i landskabet...
  Vi bor jo i et smuk land! At rejse ud gør det bare endnu skønner at komme hjem...
  Rigtig god strikkehækleferie. Og god tur sydpå.

  SvarSlet
 2. Rigtig meget i lige måde, kære Lilli :-) Vi har lige været på Fur og jøsses, hvor det blæste - ja, faktisk er jeg tæt på at kalde det storm :-) Men hvor er der skønt - man kan simpelthen gå nogle af de smukkeste vandreture i Danmark :-) Og så er der jo Bente Klodes gårdbutik, hvor jeg liiige kom til at købe lidt garn og et par nye opskrifter!!!
  Måske er det bedre at indtage lidt alkohol engang imellem i stedet for alt det garn ;-) Dejligt at I havde nogle gode oplevelser - Peter AG er jo skøn - tænk at Kim Larsen må sidde ned - men jeg kan altså også godt mærke 15 km i bakket terræn her til aften, he,he - vi bliver jo allesammen ældre :-) Rigtig god ferie :-)
  Det tæppe tegner fantastisk - det må jeg lige lure på :-) Jeg mangler i skrivende stund 1,5 firkant - så er der "bare" kanten tilbage (min glorie skinner så meget, at ingen kan være i nærheden uden at blive helt blændet ;-))

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog en skøn feriereportage😀det der tæppe bliver helt fantastisk, og sukkertrøjen kender jeg jo også. Aldeles uundværlig, og gerne flere af dem.
  Nyd det hele.

  SvarSlet
 4. Danmark er på mange måder et dejligt land. Rigtig god ferie.

  SvarSlet
 5. Det er vel nok en dejlig måde at starte ferien med gode koncerter med musik, man kan synge med på.
  Hvis du kommer til at mangle garnrester til dit tæppe, siger du bare til, jeg har en anelse på lager ;-)
  Rigtig god ferie

  SvarSlet
 6. Hej Lilli - sikken forrygende start på ferien. Jeg er nærmest misundelig over Sting - min eneste trøst var, at jeg var på Mallorca, mens han spillede. Danmark er aldrig smukkere end lige nu - helt fantastisk med valmuer, blå kornblomster og alt.
  Det er spændende med dit tæppe og dit øvrige sommerstrik - det glæder jeg mig til at se. Jeg har næsten regne ud I ikke har været sydpå endnu ? I har noget at glæde jer til. Her går 'ferien' med at passe 'afløserjobbet' på plejehjemmet. Jeg får heldigvis strikket lidt derinde.

  SvarSlet
 7. Skønne billeder og rigtig god ferie til dig.

  SvarSlet