lørdag den 1. august 2015

Sukkertrøjen d.ll


En af mine yndlingsdesigner er danske Marianne Isager - og Sukkertrøjen er så skøn, at jeg nu har strikket min 2.....især fordi den 1. bliver brugt ved så mange lejligheder.
Denne er en sommermodel - strikket i Wilferts Livorno, som jeg købte på bud, da Mona og jeg var til Fiberfest i Ry. Det er en dejlig blanding af bomuld, hør og viscose. Heldigvis havde jeg lavet strikkeprøve - og VASKET denne, for det viste sig at garnet trækker sig meget sammen i vask - måske nærmest en størrelse.. Den er strikket i min nye yndlingsfarve - lyseblå :-)


Og så kan jeg da lige vise min nye lækre fødselsdagsgave fra min mand: En hængekøje til power naps og sol....ingen af dele har endnu ikke været prøvet.....;-)
(Men mandag er der arbejdsdag igen, og så skal der nok blive brug for det ;-))

Sukkertrøjen er skøn at strikke - jeg har lavet lidt
ændringer..

Den væsentligste er selve halskanten, hvor jeg har ladet snoningerne følge med op og ladet de yderste følge halskanten rundt. Det er blevet super godt og ser sødt ud.


Den sidste uge af ferien har vi tilbragt herhjemme med tid til det der altid mangler...og til et par ture 
sammen med vores børn. Vi nød en sjov legedag i Fårup Sommerland - det er mange år siden, og torsdag kørte Jeppe, Michael og jeg til Aarhus og til Moesgaard Museum. Jeg ville gerne se særudstillingen om den 1. kejser af Kina. Det var fantastisk og total imponerende!!Og Jeppe, som læser Architeture og Design, var vores egen guide udi det skønne byggeri fra Henning Larsens tegnestue - det er virkelig blevet et smukt og gennemtænkt museum, som gør udstillingerne ære og nærværende.
Heldigvis var vi der fra morgenstunden og gik straks ind til særudstillingen...for der var lang kø og lang ventetid på at komme ind, da vi var færdige derinde..Det er en hel unik udstilling, som jeg varmt kan anbefale. Og det er slet ikke til at forstå den tid, der var engang med al dens grusomhed og storhed. Udstillingen om Kinas Terrakottahær er der frem til d. 30.sept.
 
 
Og resten af det Naturhistoriske Museum er bestemt også besøget værd, så sæt min 2.5 time af....der er så meget at se og opleve!! Og evt. kan madkurven nydes på taget af museum med skøn udsigt..
 
 
Ønsker jer\alle en dejlig weekend!
 
Her i Aalborg er der stor fest med Tall Ships Race -
det skal vi selvfølgelig ind og se og nyde stemningen og de mange smukke skibe:-)

7 kommentarer:

 1. Den Moesgård udstilling lyder bare super spændende. Enestående, faktisk.
  Sikke flot sukkertrøjen er blevet. Og i en anden slags garn - det kunne jo være jeg også skulle overveje nr 2 ? Lyseblå er en ret fantastisk farve til dig.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare flot din sukkertrøje, lyseblå er altså helt fantastisk. Det lyder som gode oplevelser på stribe. Dejligt.

  SvarSlet
 3. skøn og lækker trøje du har lavet rigtig søde snoninger :-) dejligt med ferie...

  SvarSlet
 4. Lyseblå er en kongefarve - så smuk, så smuk :-) Det er en super fin trøje Lilli og du ser dejlig ud i den :-) De berømte terrakottakrigere vil jeg også gerne se, nu må vi se om, jeg når det :-)

  SvarSlet
 5. Åååh... jeg troede det var en båd, du havde i haven, i tilfælde af ...
  Sukkertrøjen er en klassiker. Flot.
  Har lige besøgt Moesgård (igen) sammen med gemalen... Nu har jeg købt årskort!

  SvarSlet
 6. Nøj, hvor er den bare blevet flot Lilli. Jeg har stadig din "gamle" på nethinden, for jeg synes simpelthen, at den var så fræk i den farve :-) Moesgård ville jeg også gerne besøge, men......

  SvarSlet
 7. Sukkertrøjen er altid et hit og den klæder dig godt. Fin farve du har valgt.
  Mosgaard har jeg endnu til gode.

  SvarSlet