søndag den 13. marts 2016

Paris Toujours

Når vi holder ferie er der en særlig ting jeg er længe om at planlægge....nemlig 1 stk. nyt strikketøj, som skal med. Og som det kunne ses i forrige indlæg var vi på ferie i Wagrain i sidste måned. Det betød en lang køretur med masser af strikketid - og også hyggestunder før og efter skiløb. Til sådan en tur skal det være et enkelt mønster, som ikke kræver for megen opmærksom. Jeg valgte derfor et stort lækkert tørklæde,  Paris Toujours.


Det er strikket i Holst garn, 1 tråd Supersoft  og 1 tråd Noble i to skønne mellemgrå nuancer, som giver en smuk melering. Jeg har brugt p nr 4 (jeg strikker løst), og der gik 3 nøgler af hver kvalitet - og det er bare blevet så lækkert, stort og passende tykt uden at blive for kompakt. Opskriften er købt på Ravelry.


Og Emma gad godt lige være model igen....


Ellers er denne weekend gået med festivitas. Jeppe fyldte 24 år i går og vi fejrede ham herhjemme med en lækker frokost sammen med hans kæreste, Emma og min mor. Og senere skulle vi til en nær vens 50 års fødselsdag - det var en hyggelig og sjov aften med skøn mad og vin, underholdning og masser af snak og i seng kl 3.30....hold nu op jeg er træt i dag...det eneste jeg gider er strik, the, en gåtur og lidt senere vil jeg nyde en morfar på sofaen...pyyyyh jeg er bare ikke god til at komme så sent i seng længere....og slet ikke når man som jeg er morgenmenneske og vågner kl 7....men sådan en lur på sofaen er nu også noget man kan glæde sig til ;-) 
God søndag til dig :-)


9 kommentarer:

 1. Det ser bare lækkert ud.. Må tilstå at det også kom på pindene her i fredags og også i gråt. Manglede et strikketøj der egnede sig til fjernsynskiggeri. Nu glæder jeg mig endnu mere til at få det færdigt.

  SvarSlet
 2. Paris er bare et godt strik. Det har en fin struktur og sjovt med forskellige tykkelser. Lækkert garnvalg. Fint sjal på smuk model i flot trøje!!!
  Festlig weekend... godt at holde fri om søndagen. Jeg har akkurat samme planer efter fiberfest af forskellig art.

  SvarSlet
 3. Så fint et tørklæde. Enkelt men meget fint.

  SvarSlet
 4. Super flot tørklæde ! Det må jeg vist kigge nærmere på .. Og tillykke med Jeppe.

  SvarSlet
 5. Det er da et flot sjal, du har fået strikket, og det klæder din smukke datter og hendes Marius.
  Alderen kommer snigende, kan du huske dengang, man kunne danse det meste af natten og tage næsten direkte på job bagefter? :-)
  Tillykke med sønnen

  SvarSlet
 6. Smukt sjal og sikke en smuk model.
  Tillykke med Jeppe.

  SvarSlet
 7. Utrolig flot sjal, Lilli - den model har jeg aldrig bemærket før :-) Det ser også ud til at have en rigtig dejlig størrelse :-) Tillykke med sønnen :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er sjalet flot og farven er også flot. Har aldrig set dette sjal før

  SvarSlet
 9. Meget, meget flot sjal.

  Forsinket tillykke med sønnen.

  SvarSlet