søndag den 13. september 2015

Sjal fra Nordiske masker

Pyyyh jeg har haft en lidt travl tid - med spændende kursusforløb hos Alkalær og mange aktiviteter både arbejdsmæssigt og privat...det er dejligt men betyder også der ikke har været tid til at blogge eller til at læse hvad I har lavet herinde....men nu er jeg tilbage igen ;-)

Jeg har fulgt Nordiske Masker gennem nogle år og også været til en meget inspirerende workshop med dem på Fanø for 2 år siden. Det er nogle dygtige og søde piger - de er jo nærmest skræddere.
Og de har lært mig at dampe strik - genialt :-)

Da vi var til Uldfestival i Saltum blev garn og Nordiske masker 3 indkøbt - jeg har nemlig længe været forelsket i sjalet, som er med i bog 3....


Det er strikket i 1 tråd supersoft og 1 tråd tynd Alpacca fra Garngaragen - i en smuk meleret mellem brun. Sjalet er først strikket, og så er der hæklet to borter, som til sidst hækles på siderne af sjalet.Det er stort og skønt at putte sig i ...mon ikke det snart kommer i brug.....det er jo nærmest efterår..

Næææ så var det bedre sidste weekend - hvor vores lille familie havde picnic til Rebild Bakker - stedet var valgt fordi vores børn påstod de aldrig havde været der.... det er nu ikke sandt, men nu har de i hvert fald...og jeg havde naturligvis gemt turen til den tid der er smukkest derude, nemlig når lyngen blomstrer!!

Næste weekend er der Strikkefestival på Fanø...jeg er klar!! Sammen med to strikkeveninder ankommer jeg torsdag og glæder mig så meget til masser af strik, inspiration, måske lidt indkøb og dejligt selskab!!!!

Måske vi ses??

10 kommentarer:

 1. Det er da godt nok en flot blondekant, du har lavet på det lækre sjal, som garanteret vil blive brugt meget i den kommende tid.
  Hvor er det egentlig mange år siden, jeg har været i Rebild, det på vist på 'to do' listen, når jeg kommer til Nordjylland igen

  SvarSlet
 2. Rebild er skøn... især når lyngen blomstrer, men også en knitrende, kold, snedækket vinterdag.
  Har du ikke dampet strik før? Det er genialt til lige at glatte strikkeriet ud. En meget smuk kant.. Du har da et fint pralestykke at tage med til Fanø... Rigtig god tur... Glæder mig til masser af billeder fra festivalen!

  SvarSlet
 3. Fantastisk sjal, og ja, vi skal da ses på Fanø:-)

  SvarSlet
 4. Så smuk en kant. Det bliver dejligt at putte sig i. Vejret har jo ændret sig en del de sidste 3 uger... god tur til Fanø.

  SvarSlet
 5. Nøj - hvor er det flot og lækkert, Lilli :-) Det vil jeg også lave SNART - men giv mig lige 36 timer i døgnet, ikk? Nu er der ikke længe til - godt at lillesøster nåede at komme - ellers ville jeg ikke have haft et roligt øjeblik - hvor skal vi RÅHYGGE ;-)

  SvarSlet
 6. Det bliver så fedt på FAnø ! og jeg glæder mig også til at se dit smukke sjal live - for du tager det vel med ? Det er bare så flot. Jeg har ikke købt billet til Nordiske Masker endnu, men den står åben, hvis man kan købe ved indgangen. Jeg så en ret fantastisk trøje på Saltum uldfestival, som jeg stadig drømmer om. Ja vi skal Råhygge :o)

  SvarSlet
 7. Det er så smukt! Tror sørme lige at sjalet er kommet på min (enormt lange) ønskestrikkeliste.

  Joe - vi ses da. Vi kommer først lørdag formiddag, men håber sandelig at Lene har tid til en kop kaffe et sted på Fanø........

  SvarSlet
 8. Virkelig smukt sjal, det klæder dig rigtig godt :-)
  Uh jeg glæder mig også rigtig meget til Fanø

  SvarSlet
 9. Hvor er sjalet dog smukt og sikke en skøn farver der klæder dig super godt. Jeg skal ikke til Fanø, men god fornøjelse til dig.

  SvarSlet