søndag den 23. november 2014

Ud i det grå

I går havde vi besøg af gode venner....de var inviteret til brunch - jeg synes der er så mange lækre små ting at lave og så bliver det ikke vildt sent.Super hyggeligt var det - helt til kl 21.30 hvor de sidste gik...anledningen var, at min mand og jeg i tirsdags fejrede kobberbryllup - og havde 34 års kærestedag...:-) uha tiden er da lige fløjet afsted :-) Tirsdag var vi sammen med ungerne inde i byen at spise - og ønskede så heller ikke mere...en fest må vente nogle år, da vi synes der er så mange andre mærkedag dette år hos familie og venner.

Vi har bla fået denne smukke figur/ vinprop i bronze fra Lene Purkær Stefansen. Den er smuk.

Efter gårsdagens æden og drikken trængte jeg til en tur ud i det grå her til morgen...så er det godt der er en lille hund, som gerne vil med....det var en grå og kold morgen. Men hold da op jeg/vi nød det!!

Pludselig så jeg Mikkel Ræv på vej over marken. Måske den også havde brug for at sove længe....:-)
 
 
Vi bor lidt uden Aalborg i et område med gammel og ny skov, og et utalt af dejlige trave - og cykelruter..vi nød en time herude, og så var det tid at komme hjem til strikketøj, the og hundekurv ;-)
 
Rigtig god søndag til dig ;-)


3 kommentarer:

 1. Åh det lyder dejligt, Lili - det er lige hvad man trænger til ovenpå sådan et festligt lag. Jeg har også været ude at gå en lang tur efter Gittes fødselsdag i går :-) Tillykke med dagen - det er en meget smuk vinprop, I har fået der :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med mærkedag(ene)... Ja.. tid er en flygtig størrelse! Gaverne kan så forlænge nydelsen og mindet om en god dag.
  Godt med frisk luft, - også på sådan en diset grå novemberdag...

  SvarSlet
 3. Der er ikke meget, der er bedre end en tur i skov og frisk luft dagen derpå.
  Stort tillykke med både kobberbrylluppet og 34-års kærestedagen; det er godt nok mange år, når man stadig er så ung, som du jo er :-)

  SvarSlet