lørdag den 29. november 2014

Hyggetid

Jeg havde lavet en dejlig aftale om hygge med min datter i dag :-) For når man nu ikke bor hjemme længere.....så er der ligesom nogle ting der ikke sker...så vi havde aftalt at hygge med bagning af småkager og pebernødder. Det blev også til en totalt hjemmelavet gløgg (som også skal afprøves på alle naboerne, som er inviteret på adventshygge i morgen...) og æbleskiver;-) Og skal der ikke også tilsættes lidt juleklip??? Jo jo der skal flettes stjerner, for Emma påstår hun ikke kan finde ud af det....


Det kan hun så nu!!;-) Hvor var det bare en hyggelig eftermiddag - Sønne ville også gerne deltage men er lidt presset på tid på studiet, og gemalen...tja han var til julefrokost med firmaet i går.........

Tænkte I også skulle se min Sort Is, som jeg er meget godt tilfreds med. Den er strikket i en mellemgrå baby merino uld fra Drops. Meget blødt og lækkert til de uldsarte..;)


Den sidder helt perfekt og er smuk i et enkelt grafisk mønster. Efter vask har den artet sig lidt anderledes...havde undervejs læst lidt om det ...den er blevet længere end forventet, men da jeg er høj og også lang i overkroppen gør det bestemt ikke noget.


Og så er jeg gået i gang med to nye projekter..det er Pels, som også er fra Annette Danielsens bog, Grønland, samt Velfærdsmodel af Bente Geil. Sidstnævnte er jeg lidt ude i et forsøg med, da jeg godt vil have halsen lidt mere åben...nu må vi se om det duer, ellers bliver det en ommer..

Rigtig god weekend :-)

4 kommentarer:

 1. Ægte hjemmeigenhygge for en udeboende! I savnede vel ikke de andre?
  Hvilken størrelse har du valgt at strikke Sort Is? Jeg ved bogen er en julegave og trøjen er på to do listen ..... Sammen med et par andre fra bogen, synes der er mange gode modeller, der kan pusles lidt med.

  SvarSlet
 2. Det er så hyggeligt at få dem hjem til noget julehygge - i dag kommer mine til adventshygge og skal have deres pakker :-) Hvor bliver de julestjerner flotte med det 2-farvede papir - det giver da en helt særlig effekt :-)
  Den er da blevet totalt skøn din Grå is - hvor er den blevet flot til dig - tror da også, at jeg må have sådan en sag - men kom lige til at gå i gang med Indlandsis og det mønster er ærlig talt ved at drive mig til vanvid ;-) Det er bare sådan et, der aldrig kommer til at ligge godt i hånden! Men jeg laver en kort version, så bliver den da lidt hurtigere færdig. Rigtig glædelig adventssøndag :-)

  SvarSlet
 3. Noget af det, jeg er allermest glad for i december, er den hygge, der sniger sig i. På tirsdag tager jeg atter en tur til København, så jeg kan julehygge lidt med Svesken.
  Smuk, smuk trøje, den klæder dig rigtig godt

  SvarSlet
 4. Måtte lige se din Sort Is - da jeg selv er i gang - har lige fået den på pindene. Stenvarde fra Grønlandsbogen kom lige imellem. Flot resultat du har fået.

  SvarSlet