søndag den 16. november 2014

Høstjakke og vild natur

Det er ved at være noget siden min Høstjakke blev færdig.....men for søren der er jo mørkt, når både fotografen og jeg kommer fra arbejde!!!
Men i dag blev den endelig foreviget :-)


Den er blevet super skøn og sidder bare!!Jeg har lavet lidt om på opskriften: Jeg synes ryggen er meget vid, så jeg tog ca 24 m af den. Desuden har jeg givet ærmet 4 masker til start for at give den mere "hold" over skulderen..
Det virker. Måske er det mere en cardigan end en jakke, og den et virkelig lækker i Italiensk tweed og en Silk Mohair fra Garnudsalg i en lys gråbrun farve.


I denne weekend har gemalen og jeg nydt en tur ud i det vestjyske: Vi susede afsted fredag eftermiddag og slappede af med en god middag på Hotel Limfjorden i Thisted.
Lørdag gik vi en tur inde i byen - vi har kun været her til et bryllup for måske 25 år siden og kender slet ikke byen. Den er meget charmerende med hyggelige butikker - nogle særdeles indbydende!! Og der var en enkelt garnbutik...men vist ikke lige min smag..

Efter en lille byrundtur kørte vi ud til Stenbjerg Landingsplads - her står fiskerhusene fra begyndelsen 1900- tallet stadig...de blev brugt til materiel og det gør de faktisk stadig.

Uha der var masser af vind og kold luft - og alt toner næsten gråt i gråt.
Herfra gik turen ind i den fantastiske og imponerende Nationalpark Thy - det er bare så stor og vild en natur!! Vi havde taget vores Mountainbikes med og håbet på en efterårstur i området - men det blev droppet...der var simpelthen for koldt og for blæsende....
I stedet blev det til nogle gode traveture inde i skovområderne - og der blev samlet mos og smukke gamle grene til kommende dekorationer :-)

Vi sluttede i Klitmøller - også kendt som Cold Hawaii.....og HER var virkeligt koldt...ingen surfede og alt var lukket og slukket her.Brrrr....der var ikke andet at gøre end skynde sig tilbage til hotellet og nyde et dejligt glas vin inden middagen.....og det er jo ikke så ringe ;-)


5 kommentarer:

 1. Stenbjerg og Klitmøller giver virkelig indtrykket af hvor barsk livet kan være på kysten... Hvor har de slidt i det ...
  Smukt og barsk i storm og fantastisk i sommervejr!
  Der er vist mange, der har ændret på høstjakken... Men din sidder fint! Blød og lækker....

  SvarSlet
 2. Lyder pragtfuldt. Lilli - lige en tur efter mit hoved :-) Jeg elsker at gå tur deroppe og synes faktisk det er dejligt at få lidt lys og d-vitamin her om vinteren - det giver ekstra godt deroppe ved havet ;-) Din Høstjakke har jeg jo gramset på og den er forfærdelig lækker :-)

  SvarSlet
 3. Den er blevet rigtig dejlig, din høstjakke, jeg synes, den er rigtig fin i en mindre udgave end originalen

  SvarSlet
 4. Den høstjakke er blevet superlækker og klæder dig godt. Det er vist alt for længe siden jeg har været i Thy - kan nærmest ikke huske hvornår. Der er ret fantastisk deroppe.

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg er nysgerrig mht din høstjakke. Så de 24 masker du har taget af ryggen, har du gjort det helt fra start (altså der hvor de beder en slå 40 masker op til ryg?

  SvarSlet