tirsdag den 5. august 2014

Det skarpe hjørne

Midt i denne skønne sommer nåede jeg det skarpe hjørne....fyldte nemlig 50 år d. 26.juli....og sikke en dejlig dag. Vi var jo lige landet fra ferie, så lørdag formiddag bød jeg på kaffe for den nærmeste familie og så blev bilen pakket med grill og mad og kursen sat mod Blokhus. Her fandt vi en fin plads og pakkede ud - der var købt lækkerier ind, som skulle tilberedes på stranden...intet var lavet hjemmefra. Synes ofte min fødselsdag går med at lave mad...og det gad jeg bare ikke...og jo min søde mand hjælper med det hele, men bliver alligevel noget der fylder....;-)
Og så nød vi resten af dagen heroppe i det varme danske sommervejr sammen med vores børn og svigersøn. Aftenen blev så tilbragt på den nye Fiskerestaurant i Blokhus, og da vi var hjemme igen sidst på aftenen var det tid til et stille glas rødvin i haven....ahhhhhhh :-)

Og i lørdags holdt jeg stor tøsefest med 36 dejlige veninder, nære kolleger og familie. Her var underholdning og fællessang med et par af vore musiklærere, jeg havde hyret en thaikok til at lave lækker mad og senere spillede vores Boyband - alias min mand og hans musikvenner. Og ellers bare total hygge og herligt selskab..begyndte kl 14 og vi var hjemme kl 2 om natten.........og så blev jeg da ellers bare begavet til den store guldmedalje!!!!!!!

Strik er der næsten ikke blevet til den sidste tid pga varmen og alle forberedelserne til min fødselsdag.. Men lidt er der...her er det min feriestrik - en kjole fra Rasmilla strikket i Rasmillas yndlingsgarn


Den er strikket oppefra og ned med små bomber i 4 forskellige farver - lidt tilfældigt placeret...
Det er en gave til Anne, som spillede til min fødselsdag. Hun har en pige på 1 1/2 år og den er bare så sød...men hold da op der er megen eftermontering af alle de små bomber...........

Jeg er også i gang med at udfordre mig selv med strik med engelske opskrifter. Her er det Acorns af Carol Sunday. Den var svær i starten...underlige ind- og udtagninger, men nu synes jeg der er kommet  rimeligt styr på det og jeg er kommet igennem det svære bærestykke....men godt nok noget der krævede min fulde opmærksomhed..


Og lige nu strikker jeg på Slægtningen.....liiiiille smule kedeligt med de sidste lange omgange i ribkanten forneden......men snart er den færdig......

Og så kalder 3. arbejdsdag på skolen i fagre nye verden.....god dag til dig ;-)9 kommentarer:

 1. Hjerteligt tillykke med den runde fødselsdag. Sikke en dejlig dag du fik, både med familie og venner.
  Spændende udfordring med det engelske strik... det må vi se mere til! Jeg kan godt forstå Slægtningen blev kedelig i det selskab... Det er med at få den færdig til brug.
  Sikke en debat der kører i medierne om skolereformen... det kan man have mange holdninger til, men en brugbar arbejdsplads må da være et mindstekrav! Hvilken indlydelse får reformen på dit arbejdsliv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Anne:-) ja det var så skøn en dag....
   Du har ret - der er mange holdninger til reformen, og måske du fornemmer det ikke er udbredt positive hos lærerne...der er mange ting i det af både godt og skidt... Jeg ved faktisk endnu ikke helt hvad det betyder for mig men dette er fakta: Jeg skal være al arbejdstid på skolen - og så har jeg helt fri når jeg kommer hjem...samtaler vil være om eftermiddagen, ingen forældrekontakt om aftenen, flere undervisningstimer, lettere at sidde sammen med kolleger...mange gode ting, men også forberedelse hvor jeg frygter der ikke er ro og plads...tja nu må vi se - det bliver lidt et prøveår:-)

   Slet
 2. Stort tillykke med de 50, sikke en god idé at holde dagen på stranden i det gode vejr.
  Det er en skøn pigekjole, du har strikket, og de engelske opskrifter er jeg da ikke i tvivl om, du knækker koden til

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :-) også for tilliden ha ha:-)

   Slet
 3. Tillykke med det - synes nu ikke det er så skarpt et hjørne :-) Det lyder som om, du er blevet fejret med maner. Jeg har fødselsdag i juni og traditionen er, at hele familien tager på picnic - det er simpelthen så hyggeligt :-)
  Den lille kjole er da helt vildt fin - den har jeg slet ikke bemærket - det var nok en ide til mit lille frø, men jeg har lige en pigekjole fra Bente Geil, der skal strikkes først :-)
  Med de engelske opskrifter skal du bare holde ud, tilsidst kan du slet ikke huske, du syntes det var svært - og husk, at det meste findes forklaret på nettet eller demonstreret på Youtube :-)

  SvarSlet
 4. Tak for det - også stort tillykke til dig. Ja picnic er bare super :-) Du kan finde opskrift og garn på Rasmilla.dk og hvis du skal til Kbh er hendes butik på Amager et besøg værd. Selvfølgelig skal Lillefrø ha den - det er den sødeste kjole, og den bragte lykke ( og nogle forespørgsler om bestilling ) da den blev afleveret på skolen i dag. Så er det noget ved at give gaver;-)
  jeg takker for opmuntringen og fortsætter...vil bare lære at strikke efter de engelske opskrifter og enig - nettet er en stor hjælp;-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en super fødselsdag, fejret i flere etaper :o) Netop 50 er en særlig fødselsdag, der kalder på en særlig fejring. Hjertelig tillykke ! :o)

  SvarSlet
 6. Tusind tak, Mona :-) ja det har været en skøn fødselsdag - og i dag blev jeg fejret med gaver, blomster og tale på skolen :-) næste fredag har jeg inviteret mine dejlige kolleger fra indskolingen hjem til brunch...og så er den da vist markeret ;-(

  SvarSlet
 7. Forsinket tillykke kære Lilli... :-)

  SvarSlet