fredag den 25. juli 2014

Tilbage igen 1

Der har været stille fra min side her i blogland, men nu er jeg tilbage efter 14 dages fantastisk ferie i Syd-og Sydvestengland.
Dette var en ferie jeg har drømt om længe efter jeg sidst i 90'erne læste Rosamunde Pilchers bøger  fra Cornwall....og fik så megen lyst til at se disse fantastiske steder...
Vi fløj fra Aalborg til Gatwick og tog toget herfra til Brighton, som er en gammel engelsk badeby - og meget Gayfriendly;-)
Vi boede skønt på Room with a view og nød bade - og bylivet her de først 3 dage


Herefter var vi to dage i Southampton, hvor vi bla var på Titanic museet og tog en tur ud til Isle of Wight - en smuk kuperet ø midt i det område, hvor skibene sejlede ud fra til D-dag.Vi havde hjemmefra lejet bil, da det er svært at komme rundt med bus/ tog. Og min søde mand var frisk på at køre - først til Salisbury Kathedralen og Stonehenge, som var en mindeværdig oplevelse..


Herefter kørte vi ind til et par dage i smuk natur og gammel skov i Dunkeswell. Ren hygge og afslapning....før end vi tog den lange tur gennem Devon og Cornwall....ud til Atlanterhavet til Newquay som var så rå og smuk....kan slet ikke forestille mig en efterårsstorm her....
Og videre herfra mod smukke St.Ives med utrolig mange turister.....faktisk første og eneste gang vi oplevede det herovre selvom vejret var fantastisk med 20-25 grader og sol det meste af tiden..


Og sidste lille nap mod Lands End som er det vestligste punkt i England..

Og jo der blev strikket - en fin lille gave til en kollega....men mangler lige at tage et billede heraf...
Det følger i senere indlæg samt resten af ferien, hvis du har lyst at læse med ;-)6 kommentarer:

 1. Har ikke læst Pilcher... men set udsendelser fra området... Smukt og meget at se... hvad du tydeligvis også har nået. Både Stonehenge, Katedral, Isle og Wight... I har da været i gang fra morgenen! Tak for turen.

  SvarSlet
 2. Om jeg har, altså lyst til at læse med :-) Sådan en tur vil jeg også gerne på og har drømt om i mange år - jeg har i virkeligheden to rejsedrømme: Island og Cornwall (mere behøver jeg ikke ;-)) - din beretning gør det ikke mindre fristende. Dejlige billeder fra helt unikke steder og ikke mindst dejligt med chaffør, så der kan blive strikket undervejs :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det skønt ud, England har rigtig mange smukke steder, og I har da nået en del af dem - ser bestemt frem til flere billeder derfra

  SvarSlet
 4. Det er en rigtig spændende del af England I har besøgt. Masser af sørøverhistorier tillige ;o) Jeg mindes med glæde mine egne ture dertil. Dejligt I har haft vejret med jer . Glæder mig til flere fotos.

  SvarSlet
 5. Interessant læsning, jeg har netop i år været ca de samme steder og er blevet lige så positivt overrasket som du (og bekræftet i andre ting.) Det var en ferietur jeg havde drømt om længe, og lige i år var perfekt, da vejret artede sig fantastisk, hvilket ikke er en selvfølge derovre. Jeg følger med og seer om der kommer flere indlæg....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen - du er meget velkommen....der følger snart et indlæg mere:-)
   Dejligt at høre du også har haft en god tur og nydt England...ja vi var meget heldige med vejret - det regnede faktisk kun da vi ankom til Brighton...og helt bestemt et område vi kunne have lyst til at besøge igen:-)

   Slet