søndag den 25. maj 2014

Lidt nyt af både det ene og andet

Vi elsker vores store terrasse og grønne omgivelser i haven.....meeeen pludselig opstod et behov - og det var stort!! - for lidt nyt.....nemlig et Lounge-arrangement!!!!!
Så jeg har været rundt og inspicere hvad der fåes...for vi kunne naturligvis kun bruge et som var i sort polyrattan med mørke hynder, som vores øvrige terrassemøbler, og så skulle det ikke være megastort....
Hmmm der var ikke noget der duede før jeg kom ind til Jysk - de havde et der var perfekt! Og så måtte jeg skynde mig hjem efter min søde mand - for i går og kun i går havde de - 30% på alle Loungesæt...huuurraaaa...jeg er en haj efter gode handler;-)
Vi kunne lige netop få det i bilen - og så hjem og samle så det kunne indvies i aftes sammen med gode gamle venner, som skulle komme til lidt dejlig mad og vin.....
Og her er det så:Ihh hvor skal jeg nyde sommer og sol og strik og.....
Det er så godt:-)


Jeg har også gang i lidt nyt strik...det er bla. Fiona fra Mere feminin strik. Jeg strikker i to tråde coast og en tråd tynd cashmere i en smuk støvet blågrå farve. Havde ellers svoret jeg aldrig mere ville strikke ned tre tråde, men disse lægger sig fint til hinanden, så det er ok....men jeg skal da holde øje med det og har måtte samle en tråd op længere nede....
Tror den bliver rigtig god...Jeg har netop strikket de fire læg, som jo er med til at give en flot figur...og det skader jo aldrig;-)...Men pyyyhhh....der strikkes tre masker sammen så dvs ialt 9 tråde pr maske.....det er godt der kun er 12 masker med det.....og den pind tog altså også 15 min at strikke....!!! At jeg ved det skyldes, at jeg prøver at tage tid på strikningen  af denne jakke...bare sådan for sjov....jeg møder tit ikke- strikkere som siger, at det kan du da hurtigt lave uden de har nogen ide om, hvor langt rid det egentligt tager...
Så nu må vi se....der er godtnok allerede mange timer i denne jakke......

Rigtig god solskinssøndag til dig :-)6 kommentarer:

 1. Det er da en rigtig god idé sådan at tage tid på dit strik; jeg hører også jævnligt, at det da ikke kan tage lang tid sådan lige at strikke en trøje.
  Sikke en smuk farve du har valgt til din Fiona
  Dejlig med et godt kup, dine nye havemøbler er da perfekte til en hyggestund

  SvarSlet
 2. Ja, det kan være sjovt at tage tid, det har jeg også gjort nogle gange - det kan virkelig forbavse, hvor mange timer man har brugt på et stykke strik. Den bliver flot din Fiona og tager garanteret en del timer :-) Skønt havesæt - du har da gjort det helt store kup :-)

  SvarSlet
 3. Ih - der har jeg nok ikke været vågen - sådan et lounge sæt var nu ikke dårligt. :o) og flot strik du har gang i. Coast garnet er bare så skønt at strikke i. Men hos HOlst garn advarede de mig om,at man lige skulle håndvaske første gang, for det kunne godt være noget sart i vaskemaskinen ..

  SvarSlet
 4. Sådan en lounge kunne jeg også godt drømme om-:) kommer gerne forbi på et tidspunkt og afprøver dens strikkeegenskaber.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer :-) og kan varmt anbefale en lounge .... Der er allerede brugt en del timer derude- det fungerer bare!! Og tak for rådet med håndvask, Mona - det vil jeg gøre.
  Og kan da godt afsløre at der er gode strikkeegenskaber i en lounge...op med benene og det går derudad.... Du skal være mere end velkommen, Gitte ;-)

  SvarSlet
 6. Lækker lounge sådanne et sæt drømmer jeg også om, men det kommer nok til at vare lidt tid inden jeg får mulighed for at investere i sådanne et sæt, men har muligvis fået fingre i nogle gratis paller, så må jeg jo selv igang :-)

  SvarSlet