søndag den 11. maj 2014

Dejlig søndag

Denne søndag begyndte med en tur til Saltum Uldfestival sammen med gode kolleger:-)

Jeg havde nogle få planer om indkøb heroppe og ellers skulle der bare hygges i godt selskab...

Og nu er det jo ikke fordi jeg mangler garn....men lidt blev det til:

Lige siden Mere feminin strik kom har jeg haft lyst til at strikke jakken Fiona...og så havde jeg noget lækkert lammeuld/bomuld som kunne suppleres med en tråd mereFarven er ikke så godt gengivet - den er let støvet gråblå. Og så var søde Birte Sahle med alle hendes skønne knapper der også, så jeg fandt de smukkeste blålige knapper hertil.

Og lige nu er jeg i gang med at lave strikkeprøver så jeg kan komme i gang med en skøn sommerjakke :-)

Og for en tid siden så jeg den smukkeste bluse fra Lana Grossa...desværre er garnet dertil udgået og jeg fik at vide at opskrift og model slet ikke levede op til billedet i strikkehæfte fra Filatti


Hmmmmmmm....nu vil jeg lige tænke over om den skal strikkes eller hvad...smuk er den!!

Og så lige som jeg tænkte det var det.....faldt jeg over en smuk rød farve hos de søde piger, Dorthe og Birgitte fra Garngaragen....dem har jeg ofte handlet, snakket med og besøgt....
Og de havde Arvingen som Trine Dyrholm havde på i Arvingerne men i en tyndere udgave. Det passer mig fint, for jeg synes altså den anden er for varm....så der blev købt i denne smukke og varme røde farve med et tvist af varm orange i en tråd supersoft og en tråd alpacca...det bliver flot:-)

Se det var da bare en dejlig søndag som sluttede med en dejlig middag sammen med vore børn herhjemme og med en smuk Mors dags buket. Tak :-)

4 kommentarer:

 1. Så lækre ting du fik købt :o)
  Birthe Sahls knapper går man heller aldrig fejl af :o)

  SvarSlet
 2. Her var mye fint garn og de lekreste farver, ha en fin uke, hilsen Beth

  SvarSlet
 3. Jeg var også afsted sammen med min svigerdatter og Lillefrø - ville ellers gerne have hilst på dig :-) Meget, meget flot farve, du har fået med hjem. Jeg kom til at gå lidt over gevind, så garnlageret blev udvidet betragteligt - men det kommer der nok et indlæg om på et tidspunkt :-)

  SvarSlet
 4. Der var jeg lige lidt for hurtig - jeg er også altid omkring Birthe Sahl og går aldrig tomhændet derfra ;-)

  SvarSlet