tirsdag den 3. september 2013

Ren luksus

De sidste par år har jeg været på messe i Middelfart sammen med min skønne veninde fra Sjælland. Det er rart at mødes om fælles interesse og blive inspireret, få et godt grin og lækker mad og vin....vi tager nemlig lige en overnatning med ;-)
Og efter at have nusset og krammet moskusulden fra Arnica besluttede jeg mig for at jeg i år måtte købe den, da jeg havde solgt nogle trøjer......
Og sikke en luksus - det er det blødeste og mest lækre garn jeg nogensinde har strikket med....uhmmm
Jeg strikker Vårsjalet, som består af to diagrammer og en blondekant. Smukt og luftigt men også et mønster der kræver min opmærksomhed....det tager tid....og det må det gerne :-)
4 kommentarer:

 1. Hvor bliver det smukt og blødt, ja det ved jeg jo fordi jeg har fået lov til at gramse, drømmer også om en gang kunne investere i sådan en luksus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde:-) Ja jeg måtte også tage tilløb....men så syntes jeg også det var fortjent ;-)

   Slet
 2. ps. du er meget velkommen til at køre med hjem fra Fanø - og du kunne også komme med til Fredericia på udturen, hvis du har lyst. Men vi kan måske lige snakke sammen om det når tiden nærmer sig - for måske kører jeg ikke direkte fra Aalborg om fredagen. Min mail er monaelisabeth.pedersen@gmail.com :o)

  SvarSlet