søndag den 8. maj 2016

Mors og mors dag

Hvor er Danmark dog dejlig, når vejret viser sig fra sin sommerlige side og alt omkring os springer ud...åh jeg knuselsker det ;-)
Vi har brugt et par af fridagene på Limfjordsøen Mors. Som barn kom jeg der om sommeren, da min mor havde en højskoleveninde der - det er så smuk en ø med stor variation i landskaberne - med masser af landbrugsjord, bakker, høje skrænter, flade marker og masser af vidder og udsigt over fjorden. Og den er helt perfekt til cykelture.
 Den ene dag cyklede vi på Nordmors - i august var det den sydlige del vi udforskede. Og vejret var jo bare med os....også selvom der de 25 km hjemad var total modvind!!! Pyt - vi nød det :-)


Gule og grønne marker med kig til vandet -og masser af traktorer på forårsarbejde...også på vejene...

Vi cyklede ud til Hanklit, som ligger på den nordvestlige side af øen. Den er 61 m høj og kandiderer på UNISCOs verdensarvsliste.
Jeg bliver så fascineret af sådanne landskaber - den er skabt for over 55 mio år siden....slet ikke til hverken at forstå eller rumme..Her med udsigt - der er godtnok langt ned!!


Og stille, stille vand...med masser af flade sten..


Jeg får altid lyst til at samle og tage med hjem....men ingen plads på cyklen ;-)

Lidt strik er det også blevet til - jeg har fået samlet min cardigan og strikker nu bærestykket...men den er simpelthen for varm at sidde ude med nu!!!


Så der laves strikkeprøver til nyt ...At der er en liste så lang med ønsker blev ikke mindre, da der kom to nye skønne bøger med posten forleden...Wilder er Kim Hargreaves nye bog - og da jeg skulle bestille var Whisper på bud...ups....


Måske denne fra Wilder til en sommeraften...


Eller denne....


Eller....

Suk.....de er så smukke og feminine...
Kunne godt bruge lidt flere fridage hi hi ;-)

Håber du også har nydt dagene ;-)
5 kommentarer:

 1. Det er nemt at lade sig friste når der står Hargreave på bøgerne. Vil du ikke tage den med, så jeg kan se den? (Wilder). Mors er smuk - det er mange år siden jeg har været der, men det ser bestemt ud som om det er noget jeg bør overveje igen. Din cardigan bliver helt fantastisk !

  SvarSlet
 2. Der er ingen tvivl om, at vi bor i et smukt land, vi skal bare huske at nyde det.
  Din cardigan ser skøn ud, gad vide, hvilken Hargreave, der kommer på pindene

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder af både natur og strik:-)

  SvarSlet
 4. Jeg er næsten færdig med Prairie og i gang med endnu et par stykker - du plejer vist ikke lige at være fan? Der er skønt på Mors og imponerende naturfænomener ligesom på Fur :-) Trøst i forhold til striktrøje: Det bliver koldt igen lørdag og søndag - lige i tide til Saltum Uldfestival ;-)

  SvarSlet
 5. Mors er dejlig... Men det er Nordjylland altså også sådan en uge i maj hvor alt springer ud, næsten, på en gang.
  Spændende projekter... Ja, selv om jeg har fri hele tiden, er der ikke tid nok til alle de planer, jeg kan nå at lægge!

  SvarSlet