søndag den 1. maj 2016

Endelig sol

Dagen i dag har bare budt på afslapning og en bette morfar....og det var tiltrængt!!!

I går deltog jeg nemlig i Aalborg Mountainbike Maraton. Hold nu op der er blevet tjekket vejrmeldinger MANGE gange i tiden her op imod....og hvorfor hulen skulle der så komme så megen regn...:-(
Heldigvis var vejret fint at køre i (læs det regnede ikke længere) men skove og spor var godt mudrede og fedtede...heldigvis gik alt godt, ingen uheld og en tilfredsstillende tid.


 Her står min makker og jeg klar lige inden vi sendes afsted....


Og her er vi glade i mål...

Vi fejrede indsatsen med en skøn tapas middag på Pingvin - et virkeligt lækkert spisested i Aalborg, som jeg varmt vil anbefale !

Og så har jeg nydt der kom sol over landet i dag...der blev drukket the og strikket i mit lille hjørne...ahh det trængte jeg til :-)


Jeg har genoptaget strikningen på cardiganen Delft af Rachel Søgaard. Den har holdt en lille pause - og nu er jeg klar til en skøn omgang mønsterstrik. Jeg tror den bliver skøn!


Håber du har haft en dejlig weekend ;-)

5 kommentarer:

 1. I er for seje, godt kørt :-)
  Jeg er spændt på at se din Delft, jeg har lige printet den ud - har dog mønsterstrik nok at se til lig enu

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte på dig igår - der var mudder overalt efter regnen. Men godt I kom godt igennem - og idag har solen været fremme. Pingvin er et lækkert sted - uforlignelige tapas.

  SvarSlet
 3. Seje tøser. Flot!
  Det er da ellers en fin trøje du har på pindene. Glæder mig til at se mere...
  Tak for tippet med Pingvin. Den kommer på huskesedlen til Ålborgturen.

  SvarSlet
 4. Jeg tænkte på jer, vejrguderne var ikke ligefrem helt milde i dagene op til ;-) Delft ser spændende ud - god fornøjelse og god Kr. Himmelfart :-)

  SvarSlet
 5. Godt gået! Og så glæder jeg mig til at se mere til cardiganen :-)

  SvarSlet