tirsdag den 3. februar 2015

Vidunderlige Velfærdsmodel

Normalt nyder jeg at have gang i strik, der bare kører derudaf og som passer til møder, håndbold og andre ting, som kræver ens opmærksomhed. Bente Geils Velfærdsmodel er af den slags............ Men hold da op hvor jeg synes den har været kedelig at strikke trods farver og forskellige striber...!!!!!!!
Men - som jeg mange gange før har oplevet med enkel og klassisk strik - så er jeg så tilfreds med resultatet :-) meget endda:-)


Min søde veninde Mette kom lige forbi i dag, og så var det med at komme ud og fotografere inden lyset forsvandt....må sige hun er mere ihærdig med fotografering end min søde mand, men det siger jeg ikke til ham ;-)

Jeg har ændret flere steder på opskriften. Jeg har bla. lavet en dybere hals og taljeret den for at få en bedre pasform, så den ikke får A- formen, som i opskriften. Desuden har jeg droppet lommen...jeg har strikket i Supersoft og lidt løst for ikke at få den for tæt, og så syntes jeg lommen kunne blive for tung. 

Jeg har valgt sort og en smuk mørk let meleret blå og brugt en lidt syrlig gul til Icords til ærme- og halskanter. I opskrifter er der også kontrastkant forneden, men jeg syntes det blev for markant. I stedet har jeg strikket et bredt stykke til ombuk og syet det op. Jeg synes det giver en fin afslutning på kjolen.
Jeg er sikker på den bliver et hit! Men det skal vare noget, før der er kjolestrik igen...;-)  

Snart er det ferietid igen, og da vi selv kører sydpå, skal der være noget til bilen og ellers rigeligt med..så der laves prøver og gøres klar...og strikkekurven er tom....ja, du læste rigtigt... Så må der godt sættes en 2-3 ting i gang, så der er til bilen og til spændende TV og til alt andet....;-) uhh jeg glæder mig...;-) 

Sidste lørdag havde jeg besøg af min nye dejlige strikkegruppe. Hold da op en flok skønne og dygtige piger. Det var så hyggeligt et selskab, og jeg skal da lige love for der blev snakket og strikket...vist nok i den rækkefølge..;-)...desværre glemte jeg at forevige eftermiddagen...sådan går det nogle gange med travle piger ;-) 


7 kommentarer:

 1. Flot og tidløs model. Er sikker på den bliver et hit :-)

  SvarSlet
 2. Det er alt for nemt at glemme kamera, når man er i godt selskab!
  Du kan da også finde ud af at tilpasse mønsteret til modellen! Dine ændringer har givet en mere forfinet udgave. Jeg har altid fundet origainalen for poset/firkantet.
  Kjoler kommer jeg aldrig til at strikke, eftersom jeg er udpræget buksepige.
  Men jeg kan jo beundre andres arbejde! Flot!

  SvarSlet
 3. Den er da blevet helt perfekt til dig, du ser rigtig godt ud i den. Jeg kan specielt godt lide, du har lavet taljering i den.
  Jeg vil da gerne sige tak for sidst, næste gang tager jeg ørepropper med til din mand ;-)

  SvarSlet
 4. Den er da bare blevet helt perfekt. I klæder hinanden :-) Og tak for sidst. Det var noget så hyggeligt.

  SvarSlet
 5. Den er blevet rigtig fin og passer dig helt perfekt. Godt med flere ting i gang, så der er altid er noget der passer til en hver anledning.

  SvarSlet
 6. Den kjole er da bare blevet super skøn - og jeg er blevet fristet til også at kaste mig ud i en. Det er flotte farver du har valgt - og dine personlige ændringer gør kjolen godt. Det er perfekt meden ferie ret forude - vi trænger til det. Og du har ret mht. strikkegruppen - det er en super hyggelig gruppe - og hvem tænker lige på at fotografere ? :o)

  SvarSlet