søndag den 22. februar 2015

Hjemme igen

I mange år har vi nydt en uge i sneen - de første år i Sverige eller Norge- og de seneste 9 år i Wagrain i Østrig. Sådan en uge med masser af frisk luft, skiløb, hygge på restauranter og især det dejlige samvær giver så megen positiv og skøn energi :-) Begge vores børn læser på universitetet nu, og der er jo ikke ferie i denne uge, men heldigvis kunne de vælge at holde fri ( og måtte så læse lidt dernede) og Jeppes søde kæreste kunne også være med. Ihh hvor var det skønt med en uge sammen :-)


Inden afrejse havde vi set fantastiske vejrmeldinger dernede fra med sol alle dage, frost om natten og plusgrader om dagen...meeeen man tør ikke helt tro det...der VAR Kaiserwetter med sol og blå 
himmel hver eneste dag - det er det bedste vejr vi nogensinde har haft!! 

.

For mig er der intet smukkere end at stå på toppen og nyde udsigten over Alperne og den skønne, friske duft....det er kanonenergi, som bare skal gemmes.....


Og traditionen tro er der en lille kaffepause med Kaiserschmarn ...uhmmmm....


Der skal også hygges med  Afterski - her på Kuhstahl, som lige trækker en mega stor parasol op, når solen forsvinder...det er så hyggeligt og vores unger nyder det bestemt også, hi hi..:-) 

Da vi jo kører i bil frem og tilbage har der været god strikketid - og også dejlige aftner med et glas rødvin og snakke, og jeg har strikket Redy færdig, men den skal lige hæftes og vaskes før den er klar til bloggen. Også Fiona går det godt med... Måske der skal gang i lidt mere....det tror jeg..

Ha en dejlig søndag :-)

3 kommentarer:

 1. Så er du jo ladet helt op igen, Lilli :-) I har da også været fantastisk heldige med vejret - det lyder som en skøn tur :-) Glæder mig til at se din Redy:-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en perfekt ferie - og et herligt afbræk til det grå og regnfulde danske vejr. Glæder mig til at se produktionen .

  SvarSlet
 3. Nøj... det var da en skøn uge at få med hjem i bagagen. Bonus er også at de unge kunne være med!
  Både sol, luft, samvær og strik.. Perfekt!

  SvarSlet