onsdag den 17. september 2014

Om at klø på og blive færdig

Så har jeg afleveret to smukke kjoler til en superglad kollega- mormor:-) Det er bare så tilfredsstillende, når glæden er stor og man ved arbejdet bringer glæde ;-)


Knapperne skal sidde bagpå men synes lige I skulle se dem i tre forskellige farver ;-)

Nu varer det længe før der igen er lyst og tid til andet end det jeg selv vælger...og at strikke tre af disse kjoler i rap er lidt af en udfordring for mig, som ikke trives med gentagelser, ha ha..

Den sidste tid er fløjet afsted med travlhed både på job og hjemme. Det er også blevet tid til strikkecafe igen - jeg har været ude hos Garnudsalg til en hyggelig og inspirerende aften, og så er min faste strikkecafe - aften i Hønsestrik i gang igen. Jeg går på hold 1 sammen med en flok erfarne strikkere der også næsten alle har været med fra starten. Det er en skøn aften i et dejligt og sjovt selskab, og jeg nyder virkelig at være derinde.

Jeg har ikke gang i noget nyt- i stedet står den på at færdiggøre det der er på pindene...
Jeg har gang i lidt forskelligt - bla Høstjakken og Accorns..og så har jeg taget fat i mit smukke grønlandske sjal i moskusgarn. Det er fantastisk at strikke i, og jeg er nu gået i gang med blondekanten... Pyyyyyhh der er langt...jeg har ialt 666 omgange...skulle vist ikke ha regnet på det;-(
Så nu er det bare at klø på, for jeg vil snart ha sjalet på!!!

Og ellers går jeg og venter på en dejlig pakke, som du kan se i det kommende indlæg;-)....





6 kommentarer:

 1. Tre ting... det er virkelig alt for meget! ;-) Men hvor er de fine!
  Du er da ikke bedre end mig og mange andre... Alt for meget i gang...
  Dejligt med flere strikkecafé-muligheder! Jeg nyder også mine strikkeaftner.
  Jeg har fået (leveret af min kusine) 100g moskusuld. Nu leder jeg efter et godt mønster til det... forslag???? Hvordan er det at strikke med? Pinde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne. Tak for det - ja de er bare så skønne og de sødeste småpiger- kjoler jeg til dato har set:-)
   Hi hi tre ting er lige tilpas- overkommeligt og tilpas varierende afhængig af humør og koncentration...;-)
   Tillykke med garnet - Wow for en lækker gave- tror jeg gav 800 kr for mine 100 g, men da det blev købt efter salg af et par trøjer var det jo næsten gratis ;-)
   Jeg strikker løst og bruger nr 3.5. Det må endelig ikke blive for fast. Det er så blødt og lækkert at strikke med men svært at trævle op, hvis der er fejl, da det let filtrer ved maskerne. Prøv at se arnica.dk - de er forhandlere af garnet og har forskellige mønstre du kunne blive inspireret af eller evt. købe ;-)
   Glæd dig ;-)

   Slet
  2. Nja... jeg fik garnet leveret, fordi kusine var på tur til Grønland... og prisen passer... Jeg har ønsket mig moskus-uld, siden jeg selv besøgte det smukke and i 2005... så da chancen bød sig, spurgte jeg om hun vil fragte det ned til mig! Mit "problem" er at finde et nemt hulmønster... jeg er bedre til flerfarvet strik! Arnicas mønstre er smukke og komplekse.... Jeg søger et smukt hulmønster for dummies!!

   Slet
 2. De er simpelthen så bedårende - kan godt forstå kollegaen er glad :-) Jeg er også i gang med et større sjal, dog ikke i moskus, men i Karen Noes Japonica Beauty (silke og mohair) - der skal heller ikke begåes fejl, det kan ikke lide at blive trevlet op :-) Jeg skulle have været i min første nye strikkecafe i aften (er kommet på hold 3), men er nedlagt af den værste influenza i mands minde :-(

  SvarSlet
 3. De er da godt nok skønne, de små pigekjoler, jeg kan godt forstå, din kollega blev glad.
  Vi er delt godt ud hos Hønsestrik, jeg går på hold 2 :-)

  SvarSlet
 4. Vi er da lige på hvert sit hold - startede på hold 3 i aftes (måtte lige holde skansen for Lene ;o) . Men vi ses jo snart :o) - spændende ting, du har på pindene. De er rigtig søde de små kjoler.

  SvarSlet