lørdag den 28. juni 2014

Skønne Samsø

Denne uge er gået med 3 studenterfester, min datters 20 års fødselsdag, sommerafslutning på skolen og i dag en kombineret 50 års fødselsdag og studenterfest......dejligt, lækker mad og masser af skønt selskab :-) og derudover en travl arbejdsuge.......så der er slet ikke blevet tid til at blogge og kun en lille bitte tid til strik.....men nu har jeg sommerferie og det skal bare nydes.....

Sidste weekend var jeg jo på Strikkeweekend på Samsø. Det havde jeg set frem til længe - sidste år bød på nye oplevelser og nye venskaber/ bekendtskaber, og lige som sidst skulle jeg være sammen med min søde veninde fra Sjælland;-)
Og alt levede op til forventningerne! Det er så skønt med så mange forskellige kvinder i alle aldre fra hele landet, som bare finder sammen i fælles interesse, og som forstår hvorfor strik er så skønt :-))
Lørdag var jeg på workshop med Bodil Munch i detaljer i patentstrik f.eks. i indtagning/ udtagning. Det var en spændende men udfordrende omgang men dejligt at lære nye tricks og teknikker.
Og ellers var der hygge og strik og masser af skøn snak.....og der blev også tid til et par ture rundt om
Samsø er en smuk ø med masser af dejlig steder - her et stemningsbillede fra Ballen

God søndag:-)

5 kommentarer:

 1. Samsø er smuk! Jeg har en masse til gode. Men ih, hvor jeg nød at sidde bag møllen og kigge ud over det sollyse landskab.
  Strikkefællesskab er en skøn oplevelse. Og rammerne var passende til at man kunne snakke med hinanden på kryds og tværs.

  SvarSlet
 2. Jeg har også en del til gode; jeg har hverken været på Samsø eller til strikkefestival, men det er dejligt, I havde en skøn weekend

  SvarSlet
 3. Hej Lilli - jeg må da vist til at satse på Samsø til næste år - jeg har aldrig været der, og så må det vist være på tide. Det lyder i hvert fald som en god oplevelse. Tillykke med de unge mennesker :o)

  SvarSlet
 4. Næh, det har jeg heller ikke og det går da ikke! Det lyder som om I har haft en rigtig dejlig og inspirerende tur - jeg håber, det bliver gentaget, så jeg kan få en chance for at komme med :-)
  Her er der også ferie - dejligt og det ser ud til vejret er med os :-)

  SvarSlet
 5. ...............Samsø har hele Danmarks natur i miniformat - og vi er SÅ glade for gæster på øen,så jeg ser frem til at møde flere strikkepiger herovre :o) Og der er altid kaffe på kanden i Brundby !!

  SvarSlet