mandag den 17. marts 2014

Lidt af hvert

Sidste uge var en af de uger, hvor man bare lige når op at trække vejret en gang imellem!!!!! Jeg var på kursus to dage - den ene om IPads i børnehøjde, som bare var super konkret og godt, og det andet var et Hjertestarterkursus - som egentligt mere er et hjertemassagekursus. Jeg har masser af førstehjælpskurser herunder hjertemassage, og hold da op hvor blev jeg mindet om, hvor vigtigt det er vi ved hvad vi skal gøre.....i tilfælde.....håber det vil blive mere udbredt at folk deltager jævnligt - vores underviser fortalte, at forskning viser, at der kun går 7 mdr før vi har glemt en stor del heraf....

Og så fyldte min ældste 22 år.....kan ikke forstå han kom til verden for så længe siden....
Det blev fejret og vi hyggede os sammen med ham på en god restaurant inde i Aalborg.

Og det blev også ugen, hvor min datter Emma og hendes kæreste fik en meget ønsket lejelejlighed inde i Aalborg - nyrenoverede med to værelser, lækkert køkken og et flot badeværelse....og en fælles stor tagterrasse!!!! Så skønt for dem. Så om to uger flytter de ud, og pludselig har vi ikke længere hjemmeboende børn.....

Ja og weekenden gik med Håndarbejdsmesse i Middelfart sammen med en veninde og videre til besøg i København. Der kommer lidt mere om det senere sammen med nogle billeder...;-)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med sønnen - ja tiden går bare så hurtigt. Og heldigt for de unge at få sådan en lækker lejlighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-) ja det er bare så heldigt for dem :-) og de glæder sig så meget!!

   Slet
 2. Vi burde alle tage førstehjælpskurser, desværre er jeg en af dem, der ikke får taget sig sammen :-(
  Det er en spændende tid I går i møde, når datteren flytter hjemmefra. Selvfølgelig lidt tomt, men jeg følte også, at jeg fik nye muligheder, og det er jo ikke så tosset. Oveni fik Datteren og jeg et endnu bedre forhold til hinanden, da hun flyttede og fandt ud af, hvad det kræver at holde et hjem kørende.
  Pøj pøj med det ti både jer og jeres datter - og tillykke med sønnen

  SvarSlet
 3. Tak skal du har, Lone. Ja jeg synes også det er en spændende tid - og et succeskriterium at vore børn flytter og kan klare sig selv;-) og jeg kan bestemt også se muligheder...dejligt for jer at opleve et endnu bedre forhold efter flytning- det kan jeg sagtens følge dig i;-)

  SvarSlet