fredag den 7. marts 2014

Frost d. 2.

Sidste efterår strikkede jeg Frost af Anette Danielsen til min mand. Dengang i en smuk let meleret blågrå i Supersoft i een tråd og på p nr 3.... Den sidder super godt og har et klassisk og enkelt mønster, som klæder en herretrøje.Jeg synes ellers det er svært at strikke til ham, da det jo nogle gange ikke er det samme han tænker og hvad det bliver....
Men denne er brugt så flittigt, at jeg syntes han fortjente en ny trøje. Vi kiggede mønstre og kunne ikke finde en han var sikker på...og så bliver jeg lidt usikker på, om det er noget -  ikke mindst fordi jeg har massevis af andre spændende projekter klar....;-)

Han ville gerne have en der mindede om Frost men uden lynlås, da den nogle gange er lidt generede...så jeg foreslog en Frost d.2. uden lynlås og med en let rund hals og i en smuk koksgrå...kan det blive mere klassisk....
og den er blevet rigtig god og sidder godt....og allerbedst så er han tilfreds med den:-) 

Og så er jeg tilfreds!!

8 kommentarer:

 1. Den ser også rigtig god ud :)

  SvarSlet
 2. Det er da også en flot trøje, og den sidder jo helt perfekt på din mand; jeg kan godt forstå, han er glad for den

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) ja den sidder godt- synes også bare det er noget AD S modeller generelt gør.

   Slet
 3. Flot frost ! og jeg synes faktisk den er pænest uden lynlås :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) ja jeg kan også godt li det....og så er de ikke helt ens ;-)

   Slet
 4. sikken en lækker trøje til din mand.. Jeg må tilstå, at jeg kun har strikket en trøje til min mand i den tid jeg har strikket og det var på strikkemaskinen.. hmm måske jeg burde, men er jo nok mest en egostrikker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:-) ja det er heller ikke mange, for jeg strikker bestemt også helst til mig selv.....og har maaaange planer...men det glæder mig også at lave noget til ham og så især når det bliver modtaget med glæde og brugt:-)

   Slet