søndag den 25. december 2016

Glade jul

Så blev det jul og dejlige fridage sammen med familien :-)

 

Jeppe kom hjem fra Bergen allerede i søndags, og vi nyder at han er hjemme inden han igen flytter efter nytår - denne gang til København og 1/2 år hos Ja-Ja Arkitects. Super spændende for ham :-)

Vi har kun få planer for juleugen - og det er lige som vi kan li det!! Jeg elsker dage med tid til lange traveture, strik, en god bog eller måske en lille morfar...elsker det ;-)

Jeg er blevet færdig med mit Camomillesjal nr 5....dette beholder jeg, da de øvrige er forsvundet til familie og venner...Jeg har strikket det til kurser og møder, som kræver et let og ukompliceret strikketøj. Jeg har brugt den blå højlandsuld fra min Hokaido kjole sammen med en tynd alpaca fra Holst garn. Det er blevet så flot en blå farve....

Jeg elsker at bruge det som et tørklæde som her - det skal nok komme til gavn og glæde :-)

På vores juletur til London kom denne lille herre med hjem fra en af mine yndlingsbutikker, LibertyRigtig glædelig jul til jer alle - håber I også må få dejlige feriedage sammen med dem i holder af :-


3 kommentarer:

  1. Super dejligt tørklæde. Jeg må vist ha mine frem af bunken igen. Rigtig glædelig jul.

    SvarSlet
  2. Også glædelig jul til dig og familien. Camomille har jeg også lavet nu - det første som en julegave. Men ikke det sidste. Det er et fantastisk flot og anvendeligt sjal. Afslappende juledage er lige hvad vi trænger til :o)

    SvarSlet
  3. Camomille er og bliver et dejligt og anvendeligt sjal :-) Rigtig godt nytår :-)

    SvarSlet