tirsdag den 27. september 2016

Dark side of the Moon

Noget som kunne blive en yndlings bluse er færdiggjort. Det er Dark side of the Moon - en opskrift af Regina Moessmer, som Berit Davidsen har oversat.


Den er strikket oppe fra ned med to forskellige slags vendestrik: Halsen formes med vendestrik og nederst er der lavet German short rows for at lave ryggen længere.


Blusen har sadelskulder og meget smalle ærmer.


Den er strikket i en tråd tynd alpacca og en tråd lammeuld fra Fam. Davidsen - indkøbt på Samsø.
Jeg elsker farven - opal hedder den, og er sikker på den bliver et hit. Lidt kedelig at strikke men været god på kurser og i en travl tid, hvor hjernen gerne må holde lidt fri :-)

Weekeden nød jeg i København hos min dejlige veninde, Ina. Vi har rigtigt leget turister og nydt lange traveture inde i byen i det smukke vejr.
Lørdag havde Ina booket rundvisning på Natiobnalmuseets Klunkehjem - en lejlighed der står som i 1890, hvor en af Københavns rigeste familier boede. De ugifte døtre testamenterede lejligheden til museet ved deres død i 1963. Det var så spændende en oplevelse, som jeg gerne vil viderebringe. 


 Det koster 50 kr for en times guidet rundvisning i en gruppe på max 15 pers. - fascinerende oplevelse og tankevækkende at lære om det bedre borgerskabs liv og det de kaldte "stille pral" ;-)


Selvfølgelig en selfie ved den lille havfrue i masser af sol
Nydning i Nyhavn og kaffe i sensommersol ved Skuespilhuset - hold da op hvor er der sket meget i området mellem Den lille Havfrue og Papirøen. Det var en berigende tur.

Nå ja...glemte noget af det vigtigste....
Vi besøgte Rasmilla på Amager og fik handlet garn...men det kommer med posten, da jeg kun rejste med håndbagage...

5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet flot. Og farven er skøn!

  SvarSlet
 2. Dejligt med sådan en yndlingstrøje... og skøn farve!
  Klunkehjemmet har jeg ikke set. Det er lige noteret. Billederne er jo en appetizer.
  Du har da fået en masse ud af turen til staden.

  SvarSlet
 3. Det var en flott genser du har strikket:-) Fine bilder fra København, ser ut til å ha vært en vellykket tur:-) Hilsen fra Marianne

  SvarSlet
 4. Super flot bluse, den sidder rigtig flot :-)
  Jeg må ind og se klunkehjemmet en dag, har tænkt på det mange gange, det ser spændende ud.
  København er en hyggelig by at nyde på en solfyldt sensommer dag, og fristet i garnbutikker kan man sagtens blive.

  SvarSlet
 5. Super flot trøje til dig og slet ikke dårligt med lidt tv-strik indimellem :-) Klunkehjemmet er en helt særlig oplevelse :-)

  SvarSlet