onsdag den 8. juni 2016

Redy igen igen

Der er bare nogle modeller, som er så klædelige og smukke, at de må strikkes gang på gang :-)
Redy er en af dem...jeg har nu strikket den 3. og er stadig så vild med den. Det er dog til en sød kollega, som i stedet hækler Vinkelsjalet til mig, da hun ikke er strikker og derfor foreslog en byttehandel. Jeg er sikker på hun også kommer til at bruge sin Redy meget!!


Her en tidlig morgenstund inden varmen sætter ind - hun ser så skøn ud i den ;-)
Halsen er så flot - og er en væsentlig del af trøjen.
Jeg har igen strikket i Gerzato Fleece fra Lana Grossa i en flot meleret mellemgrå. 

Ellers har den sidste uge budt på dejlige kulturoplevelser. 

Sidste uge var vi på Aalborg Teater og se Sommer i Tyrol. En helt vidunderlig og morsom forestilling. Den kan så varmt anbefales - og der er så megen grund til alle stjernene i anmeldelserne heraf. Det var vores afslutning på denne sæsons abbonnement, og min veninde og jeg havde derfor inviteret vores dejlig mænd med - de nød den også;-)

I aftes var min mand og jeg til koncert med Beth Hart på Skråen i Aalborg. Vi har fulgt hende gennem  mange år på festivaler i Nibe og Skanderborg, og det blev det dejligt gensyn - hun har så fantastisk en stemme og er en stor oplevelse, hvis man er til blues/rock. Wow....og spillede så lige to timer uden andet end en ultrakort pause...Respekt!!

I dag går turen mod Samsø sammen med nogle skønne piger... der er strikkeweekend derovre og uha som vi skal hygge os....måske vi ses derovre??

7 kommentarer:

 1. Den må være lidt varm her i varmen, men det ændrer ikke ved, at det er en dejlig trøje som klæder din kollega rigtig godt :-) Det er jo sådan set kraven, "der gør den" :-) Havde helt overset du havde blogget Delft, men det er nok fordi, den ikke er vist i helt færdig stand ;-) God tur til Samsø, mon ikke vejret holder? :-)

  SvarSlet
 2. I må have en rigtig god tur til Samsø. Lækker Redy - den er altid god. Og jeg er vild med garzato fleeze, som er et yderst lækkert garn. Men husk at advar din kollega om de mere uheldige egenskaber = man skal være yderst, yderst varsom med vask.

  SvarSlet
 3. Tak Lilli fordi du gik med til bytte handlen. Glæder mig til det bliver koldt nok, til at jeg kan bruge den - altså først når der lige har været 3-4 måneder med sol og blå himmel. Vinkelsjalet er godt under vejs, skulle gerne være færdig inden sommerferien. God tur til Samsø.

  SvarSlet
 4. Det var da en god handel, ren win-win for begge parter.
  Sommer i Tyrol er så hyggelig. Holder af filmen; kunne tænke mig, at en forestilling irl er helt fantastisk.
  God tur til Samsø. Ville gerne, men det blev nedprioriteret for Skals i september.

  SvarSlet
 5. Sommer i Tyrol var simpelthen lige i skabet, jeg både grinede og havde røde kinder :D

  - A

  SvarSlet
 6. Meget lækker trøje, flot krave.

  SvarSlet
 7. Fint med en byttehandel. Det bliver sikkert en god tur til Samsø. God uge herfra.

  SvarSlet