søndag den 17. januar 2016

Forkælelser i januar

Kort før jul besluttede min mand og jeg os for at starte 2016 med en lille skiferie i Alpes d' huez. Det betød en forlænget juleferie og 4 skidage...heldigvis var der netop kommet sne i de franske alper.

 

Vi boede på et skønt hotel, Belle Etoile, som lå højt oppe og med denne smukke udsigt fra vores værelse - her en tidlig morgen. Jeg har ikke været i de franske alper før, men det var en utrolig positiv oplevelse.

Jeg elsker den friske luft og bjergene....wow det er så smukt!!!!!!


Og vi var højt oppe...


Vi var så heldige med nysne, stille vejr og masser af sol....

Der blev også lidt tid til strik...men det kommer først i næste indlæg...

Men som om det ikke var rigelig forkælelse, så har vi været på Hotel Vejlefjord denne weekend sammen med gode venner - det er dog et fantastisk sted.. Kan godt forstå de har fået prisen for Årets Spa 2014...
Det blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet og var oprindeligt et sanatorie for tuberkulosepatienter. En væsentlig del af behandlingen var gåture i området, og der er udlagt et stort antal stier til brug herfor. Du kan se mere på HotelVejlefjord


Her er det igen morgenudsigten fra vores værelseLærdag eftermiddag gik med ophold i de termiske bade - også en udendørs jacuzzi blev prøvet...brrrr...det var godtnok koldt!! Lørdag aften var med middag og vin og så var vi klar til en gang massage og endnu en tur i de termiske bade inden vi efter en god travetur i parken og langs fjorden vendte hjemad ....det er bare et fantastisk sted ....her vil jeg gerne ned  igen!!!!  Desværre gik min telefon død i kulden...så ikke flere billeder...;-) 

3 kommentarer:

 1. Du er sørme startet på 2016 med manér! Smukke skitursbilleder. Jeg står ikke på ski, men er fascineret af de skønne snelandskabsbilleder fra skisportsstederne.
  Vejle fjord ligger vidunderligt, har fået kaffe der... Ville gerne prøve sådan en SPA tur.
  Jeg prøver konceptet på Skallerup Klit i maj!

  SvarSlet
 2. Vejlefjord er bare placeret så smukt. Har været der ifbm kursus, da det var neurocenter. Og fantastisk smukke alper. Og sikken skøn ide med en forlænget juleferie i disse smukke omgivelser. Glæder mig til at se dit strik.

  SvarSlet
 3. Jeg skal da love for, I er gode ved jer selv; det er så dejligt og lader godt op til hverdagen

  SvarSlet