tirsdag den 9. juni 2015

Wiola og endnu en tur til Skagen

Traditionen tro har jeg været på årets tur til Skagen og omegn sammen med min mor (og ja det er rigtigt..det er kun et par uger siden jeg var der sammen med min gemal, men kan man komme der for tit????:-))
Vi var efter tidens standard rimeligt heldige med vejret..og så stod den ellers på hygge og gensyn med dejlige steder...
,

Jeg fascineres til stadighed over Grenen og sammeløbet mellem Skagerak og Kattegat...


Og frokosten indtages selvfølgelig ved Pakhusene på Skagen Havn


Skagen Museum med alle de kendte og skønne malerier skulle være klar med en ny tilbygning 1. maj.
Det skulle ses og opleves, og tilbygningen er spændende og flot...men alt det øvrige var pakket ned pga en større renovering af det oprindelige museum, så vi var lidt skuffede (og skulle betale fuld pris trods en beskeden udstilling..hmmm...Næste dag kørte vi ned til Bangsbo ved Frederikshavn, hvor der var Blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have. Det var stort..måske 40-50 stande med alt i stauder, sommerblomster, roser og meget mere...en god oplevelse- festivalen er der hvert år i den første weekend i juni. Et besøg værd, hvis man er til planter og blomster...


Jeg har monteret min skønne Wiola...har dog ikke broderet som anvist endnu, og kan ikke bestemme mig for om jeg gør det...og så skal jeg ud og lede efter nogle knapper...eller 10 ialt...;-)


Den er strikket i en tråd supersoft og en tråd tynd alpaka på p nr 4. Jeg er godt tilfreds med den, og den har en skøn pasform...jeg har ændret lidt på modellen, og har også valgt andre farver end i opskriften...


Og mon ikke jeg kan finde nogle smukke knapper hos Birte Sahl....der er nemlig strikkeweekend på Samsø i den kommende weekend, og der skal jeg over...jubiiiii :-) sikker på det bliver så skøn en weekend i det bedste selskab, med skøn forplejning og med masser af strik...;-) 

Kan det blive bedre???? Jeg glæder mig så meget!!!!6 kommentarer:

 1. NEJ... Man kan ikke komme for tit til Skagen. Og øv, jeg havde håbet at hele museet var åbent. Hvornår bliver de så helt færdige? Jeg skulle jo også på tur til Skagen med mor!
  Der var nogen i strikkehyggegruppen der snakkede om blomsterfestivalen; jeg er spændt på om de kom af sted. Lyder som en god oplevelse.
  Flot udgave af Wiola. Jeg kan godt lide dit garn og farvevalg. Og knapperne finder du da på Samsø... RIGTIG GOD TUR og alle!
  Jeg vil sende dig en tanke eller to... vi skal til søskendetræf for mandens søskende.

  SvarSlet
 2. Den er bare så smuk, din Wiola. Jeg er omtrent ligeså langt, bortset fra at jeg har syet knapper i. Broderier kommer næste weekend. Din hals ser ud til at passe - jeg måtte strikke flere rækker i - men det kan nu godt være det var dumt alligevel. Skagen er skøn - det er altid en oplevelse værd. Nu må I have en rigtig god tur til Samsø :o)

  SvarSlet
 3. Wauv, hvor er den blevet flot. Spændt på at se, hvilke knapper du finder. Og nej, man kan ikke tage for tit til Skagen!

  SvarSlet
 4. Det er en flot udgave af Wiola. Jeg synes ikke den behøver broderierne, men det er jo en smagssag.
  Har aldrig været i Skagen, men der ser dejligt ud.

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet flot og ser ud til at sidde super godt på et lækkert stativ ;-) he, he. Tror du kender min holdning til broderierne, så det behøver jeg ikke udddybe, vel? ;-) Rigtig god tur til Samsø - håber, vinden lægger sig :-)

  SvarSlet
 6. Kan det lade sig gøre at købe en kopi af din opskrift på wiola kofta, jeg har forelsket mig i den trøje

  SvarSlet