tirsdag den 2. juni 2015

Wiola og efterår

Det er lige før der kan udløses depressioner og hvad ved jeg....for hulen jeg er træt af det her kolde vejr...øv øv..og snart vender året igen..
Men i dag er det finalen på forårets efterår...det er jeg sikker på!! Ellers har jeg en trøje klar til kølige aftner: Jeg er klar til at klippe Wiola op :-)


Egentlig er den flot som lukket trøje men bliver alt for varm...i aften vil jeg sætte mig med symaskine og trøje, og så skal der bare monteres....jeg glæder mig til at se den færdig!!

Lørdag var jeg en tur i Aarhus og besøgte for første gang Tøndering Strik. Her kunne jeg bruge MANGE penge....jeg investerede i Charlotte Tønderings Mokka, en t- shirt i Japansk Silke


Der var så mange smukke farver...jeg har valgt en mørk brun, som jeg tænker er smuk både sommer og vinter....og så har jeg købt en rundpind med firkantede pinde....jeg har lidt problemer med at strikke på tynde pinde, og det skulle efter sigende hjælpe med de firkantede. Nu skal det efterprøves.


Og så fandt jeg endelig Helga Isagers skønne bog, The Map Collection. Her er flere skønne sager i...en utrolig smuk bog..


Jeg har de lækreste rabarber i haven...nu er en del brugt til en masse skøn marmelade - kun med rabarber og vanillie...den er så lækker :-) opskriften er fra cupkageriget.dk


Ahh den er mums...og sådan en kold og regnfuld eftermiddag noget af det skønneste på en lækker bolle og masser af the.....


Velbekomme ;-)7 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se din version af Wiola. Hvilket garn valgte du til den?
  Tøndering har bare det mest fristende udvalg. Hvor den smuk, din Mokka... meget passende farvevalg! Den ser jeg frem til at læse mere om... og om de cubics pinde; dem har jeg heller ikke prøvet!
  Mmmmmhhhh lækkert med bolle og rabarber på! Illusion om den sommer, vi stadig venter på! Jeg havde min vatterede jakke på for at køre ud og handle i dag!!! HRMPF!

  SvarSlet
 2. Ja vi er nok mange der sukker efter lunere vejr. Men dejligt at kunne holde varmen i så smuk en trøje :-) glæder mig til at se den færdig.
  Lækre sager du har købt i Århus - og din marmelade ser bestemt også fristende ud :-)

  SvarSlet
 3. Jeg vil efterhånden se sommeren komme før jeg tror det, så en lækker varm trøje er helt på sin plads. Dit nye projekt ser spændende ud

  SvarSlet
 4. Ja, det er godt nok utroligt og desværre ikke de bedste prognoser for årets sommer :-( Ih hvor er jeg spændt på at se din Viola - jeg tror den bliver et kæmpe hit. Charlotte Tønderings butik er LÆKKER og det er hendes garner også - den silke-t-shirt bliver rigtig sommerlækker :-) Vi har spist sammen med Lillefrø og hendes forældre + faster fra Oregon og fik rabarbertrifli til dessert - mums siger jeg bare :-)

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at se Wiola. Pøj, pøj med klipningen. Tøndering er altid et besøg værd og det er spændende sager, som du har fået med hjem :-)

  SvarSlet
 6. Sikken en samling skønne billeder. Din Viola er så fin, håber at se den live😊 Skønne ting du har fundet hos Tøndering, jeg strikker lige nu i silke som den du har købt, skønt.
  God strikkelyst.

  SvarSlet
 7. Din Wiola er bare blevet så flot ! har du mon fået den monteret nu ? jeg er især spændt på broderidelen. Regner selv med at kaste mig ud i det her i weekenden. Jeg har ikke besøgt Tønderrings butik i Århus - men det kommer jeg nok til en dag. Iso garnet er mere end lækkert. :o)

  SvarSlet