mandag den 4. maj 2015

Tøsedage 1


I sommers var min mand og jeg på rundrejse i Syd-vest England og afsluttede ferien i London...min datter ville så gerne have været med....Som studerende bliver det jo ikke til så mange ferier, så jeg inviterede hende med på Bededagsferie.
Vi fløj fra Aalborg torsdag eftermiddag og var - efter en del bøvl med aflyste toge til Victoria Station - klar til at indtage byen. Og for sulen da hvor har vi travet og travet byen tynd....Vi har begge været i London flere gange, så der var ikke mange planer udover hård shopping....
Jeg havde dog en plan: Jeg skulle besøge I knit London....:-)


 

 
Massevis af skønne bøger og flotte garner i  en meget lille butik...
 

 Jeg købte lidt småting og Kate Davies nye bog Yokes, som jeg havde kigget en del på hjemmefra...der er så smukke modeller heri...tror jeg skal til Skotland en dag :-)
 
Denne er en af de modeller, som jeg bare er så vild med....suk...
men det jeg egentlig kom efter havde de ikke.... :-(
 

 Frokost i Covent Garden - lækkert ;-)
 
 
 Masser af liv på Oxford Street
 
 
 
Jeg ville gerne have Kim Hargreaves nye bog Echoes med hjem...og endelig fandt jeg den i Liberty...
 Og som den søde ekspedient sagde..."Der er nok bestillinger med...."så nu kan Lene og Mona godt glæde sig til en smuk bog med alt for mange mulige projekter....findes der mon strikkeorlov....;-)

Mere om dejlig dage i næste indlæg ....håber I alle har haft en skøn Bededagsferie ;-) 
 
 

7 kommentarer:

 1. Det lyder som en perfekt bededagsferie. Spændende ting du har købt. Strikkeorlov - det ville være skønt, men bliver nok ikke godtaget til overenskomst forhandlinger :-)

  SvarSlet
 2. Skøn måde at bruge sådan en 3 dages ferie på.
  Den bog er så lækker, der er så mange fine trøjer i.
  Kim Hargreaves bog er også fyldt med gode strikkeprojekter, den har jeg også overvejet at investere i.

  SvarSlet
 3. Uha, der var jeg lige ved at blive nervøs - mon det er dét man kalder en cliffhanger? ;-) hvor fedt - den GLÆDER jeg mig til at få i hænderne :-) Tak, fordi du gad slæbe, Lilli. Yokes har jeg også haft kig på, for det er den slags mønsterstrik jeg godt kan overtale mig selv til engang imellem - den glæder jeg mig også til at se :-) Jeg er sikker på, at I par piger har haft en helt vidunderlig tur og glæder mig til at høre mere :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en skøn weekend:-) Jeg glæder mig til at se hvilke fantastiske modeller der nu bliver fremtryllet i det Nordjyske. Bege bøger råber jo på strikkeorlov. Hvis du knækker koden, så giv lyd:-)

  SvarSlet
 5. Skønt med sådan en tur. Hm, Mellemste bliver jo færdig næste år, måske man skulle.... Har også kigget en hel del på Kate Davies bog. Måske... ;-)

  SvarSlet
 6. Nej hvor jeg glæder mig til den bog :) super sødt af dig du ville tage den med :) og jeg glæder mig til at høre meget mere om jeres tur. Ikke mindst om hvad i så synes om Covent Garden. For mig er det et must ved et London besøg - elsker at være der. Garnbutikken har jeg til gode . Og nu flyver de jo igen fra Aalborg på ordentlige tidspunkter - så hvem ved om det ikke kunne blive snart ?

  SvarSlet
 7. London er fantastisk, elsker bare den by. Det ser ud til I havde en dejlig tur, og ikke mindst dejligt at I to tøser havde lidt tid sammen

  SvarSlet