fredag den 15. maj 2015

Saltum og Skagen

Sidste weekend bød jo på en dejlig tur til Saltum Uldfestival sammen med min søde veninde, Tina, som også er bidt af en gal strikkepind, og med hvem jeg hvert år har masser af skønne strikkeinspirationsture med :-) Tror jeg har været i Saltum alle årene, og jeg må bare sige det nok er den bedste af sin art af dem, som vi besøger...
Vi kom da det åbnede lørdag og hold da op der var bare folk fra start...men vi fik kigget og handlet lidt og var heldige at møde gode venner og bekendte, og det er jo altid sjovt :-)
Jeg glemte at tage billeder - det ville næsten også bare være af mange mennesker ;-)

Jeg må nok også erkende det ikke var fordi jeg manglede, men man skal da også støtte sådanne gode arrangementer...meget blev det ikke til, måske også fordi der var så mange mennesker.
Jeg er vild med Nordiske Masker. Synes pigerne er så dygtige og det er så smukke ting de laver. Vi var på workshop hos dem på Fanø, og jeg er virkelig imponeret af dem.

Jeg faldt allerede dengang for dette smukke sjal, så bogen Nordiske Masker 3 blev købt
Det er det smukkeste sjal ...jeg er vild med mix af strik og hækling..
Og hos Garngaragen fandt jeg en smuk meleret mellembrun/ muldvarp .. Perfekt hertil..:-)


Og denne smukke bluse må jeg også lave
måske et sommerferiebilprojekt...;-)

 
Og så var der pludselig fridage igen..de første dage  i Kr.Himmelfartsferien blev tilbragt i  skønne Skagen, som vi gerne besøger mindst en gang om året... At vi så var heldige at sommeren gjorde sit indtog er helt utroligt...vi spiste frokost på Skagen Bryghus - en lækker fisketallerken og 5 smagsprøver på deres dejlige øl hertil ...

 
Og resten af dagen blev tilbragt rundt omkring i byen..der var så megen liv i byen..masser af svenskere og nordmænd, og det må ha været en hård tur over Skagerak, for de var meget tørstige ;)
 

Vi sluttede aftenen på havnen med middag nede ved Pakhusene i aftensolen..åhh det var så hyggeligt...:-) og så stentrede vi gennem byen med liv og forårsforventninger til vores hotel og en fantastisk dag var fyldt ud.. Jeg elsker Skagen ;-)
 
 
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Skagen er skøn!!!! Jeg har Bryghuset til gode... Besøgte Pakhuset og Skagen Fiskerestaurant på forskellige ture.
  Saltum blev jo fravalgt, pga af mylderet! Og jeg har jo ikke kedet mig af den grund...
  Sjovt nok er Nordiske masker nok en af de få strikkebøger, der overhovedet ikke kan fange mig... Nu er jeg spændt på om dine projekter kan få mig på andre tanker....

  SvarSlet
 2. Lyder som to fantastiske ture på hver deres måder. Glæder mig til at se dine færdige projekter.

  SvarSlet
 3. Skagen er altid et sikkert hit :o) - og det samme er Saltum Uldfestival. Jeg fik slet ikke brugt penge deroppe i år (ud over til en kop kaffe), jeg tror simpelthen det var for koldt ;o). Men det holdt hårdt hos Nordiske Masker. Jeg glæder mig til at se din nye bog fra dem.

  SvarSlet
 4. Jeg har aldrig været i Skagen, men det ser dejligt ud deroppe. Det lyder som om i har haft en dejlig tur. Jeg glæder mig til at se dit sjal.

  SvarSlet
 5. Skagen er bare en super hyggelig, charmerende og smuk by, og var har I bare været heldige med vejret, godt det ikke var i dag i skulle der op.

  SvarSlet
 6. Det lyder absolut som nogle gode dage. Projekterne fra Nordiske masker er skønne, de står også på min to do liste😊

  SvarSlet
 7. Ja, der er dejligt :-) Det bliver et skønt sjal i en lækker, lækker farve :-) Har du ikke set at Lisette fra Garnudsalg har lavet toppen - den er blevet super flot :-)
  Glæder mig til at se dig lørdag :-)

  SvarSlet
 8. hvor ser det bare hyggeligt ud og lyder også til, at der har været max nydelse...

  SvarSlet