lørdag den 7. marts 2015

Fiberfest og fornøjelser

Denne weekend byder på dejlige fornøjelser :-)

I går indløste vi min julegave til min mand: det var en dejlig middag på Mombai, en lille indisk restaurant i Aalborg og herefter koncert med Cecilie Nordby i Musikkens hus. Det var en stor oplevelse - hun synger så fantastisk og spænder bredt over klassisk, pop, jazz mm. Hold da op hvor bliver jeg bare imponeret...At hun sluttede med Leonard Cohens Halleluja var bare prikken over i'et - jeg elsker den sang med ham...hun gjorde det måske endnu bedre...;-)


I dag har jeg været til Fiberfest på Mølleskolen i Ry. Jeg har ikke været der før, så det var med glæde 
og forventning jeg nåede frem sammen med Mona .Straks vi kommer ind møder vi Anne og et par 
andre bloggere, og der blev snakket og strikket. 


Det var fine stande - der var også workshops, men vi var ikke på nogle denne gang. Indkøb...jo der er mange fristelser og godt er det med inspiration til mulige kommende projekter. Jeg skulle have knapper til Fiona frakken - og det skulle selvfølgelig være fra Birthe Sahl...


Det er så smukke og farverige knapper hun laver..er så vild med de farvestrålende multifarvegarn sæt..

Men jeg havde besluttet mig for at se skulle være mørkegrå...og selvfølgelig havde hun de perfekte
 

 
 
De er skifergrå og matte i farven, og jeg er sikker på de passer....
Også garn blev studeret...jeg faldt for dette tilbud fra Familien Davidsen, som jeg har handlet med mange gange og altid er tilfreds med...og 150 kr for 500 g af dette lækre garn i viscose, hør og bomuld er da en god handel...så må vi se, hvad det bliver til :-)
 

 


Det var en super hyggelig tur i dejligt selskab :-)
 
I morgen skal vi fejre vores søn, Jeppe, som  fylder år på torsdag...vildt som tiden går....synes jo ikke det er 23 år siden han kom til verden....
 
rigtig god weekend ;-) 


8 kommentarer:

 1. Hej Lilli - det var nemlig en rigtig hyggelig tur - og godt vi holdt os så nogenlunde i skindet med vilde indkøb :o) Det var rigtig hyggeligt at snakke med Anne, Elin og Gitte - og de andre søde bloggere vi løb på. Rigtig god lørdag aften :o) - og tak for en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Dejligt og høre i havde en god tur :)

  Knapperne bliver vildt flotte på frakken ..

  SvarSlet
 3. Tak for godt selskab Lilli og Mona. Jeg nød eftermiddagen. Vendte træt hjem med masser af indtryk og nye ideer.... Smukke knapper og lækkert garn du fik med hjem!
  Tillykke med junior i morgen... tiden går.... jeg kan heller ikke helt forstå at mine er forlængst har rundet de 30år!

  SvarSlet
 4. Det lyder som en weekend med dejlige minder. Tillykke med den "lille" søn.

  SvarSlet
 5. Hyggeligt at hilse på dig,glemte helt at spørge om du mon også er på Instagram ?

  SvarSlet
 6. lyder som en dejlig tur :-) og skøn weekend

  SvarSlet
 7. Ville gerne have været med :-( Vidste ikke, at der er en indisk restaurant i Aalborg. Det må jeg da vist have set lidt nærmere på :-)

  SvarSlet
 8. UHHH, jeg er så misundelig - det skal bare aldrig ske igen, at jeg misser sådan et arrangement, ØV. Og så må jeg sige at både du og Mona er skuffende dårlige indkøbere - det er da så beskedent, at det næsten er for meget - jeg havde trods alt forventet lidt mere af jer ;-) Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om I nu har vist det hele ;-)

  SvarSlet