lørdag den 12. oktober 2013

Nyt indkøb

I sommer var Michael og jeg for første gang alene på sommerferie. Det var en blanding af aktiv og dase ferie, og vi indledte turen sydpå med nogle dage i Bad Lauterberg i Harzen, hvor vi lejede mountainbikes. Det var en super god - og hård - oplevelse, men også noget vi begge syntes om. Så nu er der investeret i cykler. Glæder mig til at komme rundt i vores dejlige omgivelser omkring Aalborg SV, hvor der fine skov-og naturstier at køre på.6 kommentarer:

 1. Det lyder da spændende, håber I får stor fornøjelse af cyklerne. Jeg skal nok vinke, hvis jeg kører forbi jer en dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg også...vink endelig...bliver det på cykel du suser forbi hi hi...

   Slet
 2. Tillykke med nyerhvervelsen :o) det skal nok blive sjovt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - ja det håber jeg...en sjov og god måde at få både motion og komme ud i naturen på :-)

   Slet
 3. Jeg ved godt at man siger, at misundelse er en grim ting men lige nu sidder jeg altså og er vildt misundelig det nemlig lige sådanne en cykel jeg brændende ønsker mig :-) så er vildt misundelig på din nye investering. Men altså på den gode måde :-) stort tillykke.

  SvarSlet
 4. Nåååå tak skal du ha :-) jeg håber du får mulighed for at købe en....jeg har valgt at købe den brugt på dba og har næsten fået den til halv pris. Der er mange til salg, og denne har kun kørt få ture og er fuldstændig som ny....jeg har "kun" givet 3000 kr og kan nemt sælge til samme pris....men det gør jeg da ikke ;-) glæder mig til at få luft i håret...ja under hjelmen ;-)

  SvarSlet