onsdag den 16. oktober 2013

Feriestrik

Jeg har længe kigget langt efter en cardigan designet af Ellen Holm, Amalie. Den er strikket i mange smukke farver, men jeg havde noget smukt meleret brun fra Holst garn liggende og indkøbt en sort supersoft hos Garngaragen, da vi kørte til Fanø i sidste måned. Ja, ja jeg ved godt jeg sagde jeg ikke skulle strikke i sort efter cardiganen Pip, men dette er helt anderledes.....;-)

Mønstret er i ret og et lille nemt vævestrik mønster imellem. Nemt og hyggeligt....
Mere om ferien senere ;-)...6 kommentarer:

 1. Den opskrift købte jeg, da jeg var til workshop hos Ellen Holm for efterhånden ret lang tid siden, men tror du jeg har fået den strikket? ;-) Den skal strikkes på et tidspunkt, ingen tvivl om det. Jeg synes faktisk den bliver allersmukkest når der ikke er for meget kontrast mellem farverne, din udgave bliver rigtig flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også rigtig glad for farverne....nogle gange kan jeg godt synes det er flot med kontraster....men er selv mest til mindre...
   Kender vist godt det med at have indkøbt og så...;-) kan anbefale den til det nemme strik...kræver ikke mange hjernevridninger og det er godt engang imellem..

   Slet
 2. Det er en rigtig flot cardigan, som jeg længe har haft lyst til at strikke - og måske når jeg det engang
  Jeg kan rigtig godt lide farverne, du har valgt, det bliver elegant, når der ikke er for stor forskel på farverne, synes jeg

  SvarSlet
 3. Tak skal du ha - jeg er meget glad for brune farver og gerne i det sorte selskab :-) synes de er så smukke og klædelige sammen. Måske du lige finder lyst til at komme i gang med den en dag;-)

  SvarSlet
 4. Den er flot - både i farver og mønster. Ligesom Lene købte jeg også opskriften - og er nået så langt som til at købe garn også. Navia i orange og rosa. ;o) Jeg tror din bliver 'en anelse' mere anvendelig end min ;o) - det er flotte farver du sætter sammen.

  SvarSlet
 5. Tak :-) jeg tror også din bliver smuk med dine farver...jeg er også vild med de orange og røde farver - de er meget smukke sammen. Går og drømmer om en pink trøje a la den Christel Seyfarth havde i butikken med snoninger ...så du den ?? Pøj pøj med din Amalie!

  SvarSlet