mandag den 2. november 2015

Nye tider

Jeg har længe haft lyst til at skabe en ændring i min kost og træning....men det har bare været svært at finde det rette.....indtil jeg var til Cross Dance i Fdk for nogle uger siden.....Der fortalte min søde instruktør om Michelle Kristensens Bootcamp med kostomlægning og masser af (hård) træning....
Og bingo - det var lige det jeg trængte til!!!

Så i lørdags gik det løs - dagen gik dels med gennemgang af principperne og gennemgang af træning incl. test. Og vi blev målt mange steder, vejet og fotograferet (det sidste var da liiige lidt grænseoverskridende!!)

Og de kommende 10 uger følger jeg planen. Det er uden gluten, sukker, stivelse(pasta, kartofler osv) og 7 trænings pas om ugen med konditions træning, intervaltræning og styrketræning....

Og så er det jo ikke så underligt der kommer resultater!! Om 4 uger er der igen vejning og mål og igen d. 9.1. Uhhh jeg glæder mig og er supermotiveret :-) Og en gang om ugen skal man tilvælge et nydelsesmåltid....
Desuden skal man de første 4 uger indsende kost og træningsplan, som der gives respons på.
Heldigvis er der masser af lækre opskrifter og mad jeg virkelig har lyst til - og min mand synes også det er lækkert ;-) (Ellers må han selv lave noget andet he he).


Der følger kogebog og 1 stk Kettlebell på 8 kg til styrketræningen...


Lørdag aften bød på kylling, bønnefriter og salat - det var lækkert...
Og brødet er lavet på finthakket broccoli med æg mm...Det er nok det jeg synes er det sværeste at undvære...så er det godt der er et alternativ...;-)

Søndagens lidt lette træning var en i forvejen planlagt travetur i Troldeskoven i Rold Skov sammen med hele familien :-)


Her med kig fra Skovtårnet
Og selvom solen var dækket godt til var der masser af smukke farver overalt


Det er simpelthen bare en fantastisk tid af året.....

Håber du også har haft en dejlig weekend :-)


5 kommentarer:

 1. He, he - det er godt at være grebet af den hellige ild ;-) Men det lyder ikke meget anderledes end min hverdag, der jo stort set kun består af god protein og masser af grøntsager fra morgen til aften :-) brød og stivelse er slik, så det får vi kun som netop "slik" en gang imellem :-) Jeg går ud fra, du har fået ordentlig instruktion, så du kan styre din kettlebell uden at komme til skade - 8 kg er pænt meget til begyndere ;-) Rigtig god fornøjelse med det hele, Lilli - jeg er spændt på at se den nye dig næste gang vi ses :-)

  SvarSlet
 2. Godt gået... og god vind med projektet. Det er da en konsekvent måde at ændre stil... Hvordan passer det med familie og arbejde?
  Troldeskoven og Rold skov er skøn hele året. Smuk nu. Fascinerende med sne....

  SvarSlet
 3. Godt gået og rigtig god fornøjelse. Dejligt at der ikke er nogen strikkerestriktioner:-)

  SvarSlet
 4. Du er da for vild. Pøj pøj med projektet, næste gang vi ses, er du måske nødt til at præsentere dig - jeg kan jo nok ikke kende dig igen :-)

  SvarSlet
 5. Spændende om du er til at kende næste gang vi ses ;o)

  SvarSlet