fredag den 19. december 2014

Forårsklar

Selvom der er sol og milde temperaturer må Acorns vente til forår og kjoletid...Den er mit andet projekt med engelske opskrifter, og jeg har bakset noget med mønstret .... Men den er blevet rigtig sød og feminin i den skønneste hindbærrøde farve.Den er strikket i en tråd coast fra Holst garn og en tråd lammeuld indkøbt på Samsø på p 31/2.
Modellen er af Carol Sunday fra  Ravelry.


Den har nogle fine kanter ved håndled og nederst på trøjen og med ret strikkede hals-og forkanter. Jeg har valgt kun at sætte en knap i, så den lige kan samles over en top eller kjole.


Mønstret på bærestykket er små agern,  som bliver større nedad. Cardiganen er strikket top- down. 

Nu står den på 2 ugers juleferie - Ja -endda 21/2 uge, da jeg holder et par ekstra fridage d. 5. og 6.1. 

Og som jeg glæder mig til dejlige dage med den nære familie, besøg af gode venner, julefester og masser af tid til hygge og samvær herhjemme med strik og lækkerier..og der er naturligvis ny strik i gang...tænk hvis der kom en snestorm forbi, og man ikke havde noget....uha...

Rigtig glædelig jul :-) 5 kommentarer:

 1. Sommerlige drømme midt vinter! Det er en fint mønster i bærestykke og kanter.
  Jo... den kan jeg lige se over skuldrene en lun sommeraften....
  2 dage til solhverv... så går vi mod lysere tider!
  Men først en tiltrængt juleferie for de hårdtarbejdende!
  Glædelig jul til dig og dine....

  SvarSlet
 2. Den er rigtig sød. Kan sagtens se den over en lækker sommerkjole. Glæder mig til at læse mere om det nye strik :-) Rigtig god jul

  SvarSlet
 3. Også glædelig jul til dig- ja skønt med en god lang ferie. Jeg fandt også lige ud af at jeg faktisk også har ferie til den 5/1 - så det var lige en ekstra bonus oveni ;o)Din Acorn bliver rigtig flot :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, og sikke da en smuk farve.
  Kan du også have en rigtig dejlig jul, vi ses forhåbentlig til januar :-)

  SvarSlet
 5. Hovsa - min kommentar blev lige væk. Synes det er sjovt med snestormen - helt ærligt hvilken snestorm ville kunne reducere vores lager særlig meget? ;-)
  Fantastisk fin og smuk cardigan, der vil være helt perfekt til en kjole :-) Hvor har den nogle super søde detaljer :-) Rigtig god jul :-)

  SvarSlet