lørdag den 5. april 2014

Succeskriterier

Den seneste tid har givet anledning til tilbageblik og snakke herhjemme om hvordan tiden flyver afsted  uden vi helt kan forstå det....sidste weekend flyttede vores lille pige nemlig hjemmefra...
Det var ventet, da kæresten sluttede ved Livgarden til april og de gerne ville have en lejlighed inde i Aalborg, hvor Emma skal læse økonomi på AAU efter ferien. Og hun havde de senest måneder fulgt med på nettet med hvad der var af ledige lejligheder.. Og det gav bonus: De har fået en lækker 2-værelses lejlighed med et lækkert bad og køkken, udsigt over byen og allerbedst: en stor tagterrasse med god plads til grill og udeliv og en fantastisk udsigt!!!! Og det hele til 5500 + forbrug. Så dejligt for dem - og et sted man bare får lyst til at være:-)

Og så blev der stille her hjemme...mens Jacob har været ved Livgarden har vi haft stor fornøjelse af hendes selskab, og desuden har jeg nydt at hun har været lærervikar nede på skolen hvor jeg arbejder, så vi også har haft et fællesskab her. Så det gav noget vemod og et tilbageblik på så mange dejlige stunder og en tid med musik og unge mennesker i huset i hverdagen....
Og når det så er sagt, så er det at vore unge mennesker flytter hjemmefra jo også et succeskriterium og vi glæder os over det!! Og så er der alle de skønne ting med ikke at skulle forholde sig til antal personer til aftensmad, badeværelser som er optaget...længe...og at vi kan nyde tiden sammen på en ny og anderledes måde. Jo jo det er også dejligt;-)

Strik er der ikke blevet helt så meget til som ønsket...jeg har haft mange møder og er i gang med at lave elevplaner...men jeg har bla gang i en skøn cardigan, Sukkertrøjen fra Isager i en smuk bærfarveJeg strikker med en tråd Coast, bomuld-uld og en tråd lammeuld på p nr 3.5. 

God strikkeweekend - må sige vejret kun inviterer til det ;-)

4 kommentarer:

 1. Det lyder som noget af et scoop med den lejlighed :o) tagterrasse - lækkert !
  Sukkertrøjen er bare så flot ! jeg strikkede den for nogle år siden - en flot brun uld. Dit farvevalg kan jeg rigtig godt lide.

  SvarSlet
 2. Ja, det er jo nu engang den vej, det helst skal gå, men jeg husker også vemodet - der kommer så meget andet dejligt i stedet, f.eks. børnebørn, hvis man er heldig :-)
  Der er blevet bygget så mange dejlige kollegier og ungdomsboliger i Aalborg de seneste år og endda med smukke placeringer - hurra for det :-)
  Sukkertrøjen bliver meget smuk i den farve :-)

  SvarSlet
 3. Ja det er anderledes tider når ungerne flytter ud.. min mands de ældste flyttede også hjemmefra for et par år siden og pludselig var vi kun 4, det tog lidt tid at vænne sig til at lave mindre aftensmads portioner og handle mindre ind... men vi har så stadig to tilbage i nogle år endnu :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som om, det er en fantastisk lejlighed, din 'lille' pige har været heldig at falde over. Selvfølgelig er det mærkeligt, når ens børn flytter hjemmefra, men det kan også åbne for mange andre muligheder.

  SvarSlet