fredag den 7. februar 2014

Afveksling eller om at afprøve nye teknikker

For et par år siden lærte jeg teknikken Neverkont at kende. Syntes det var en sjov og besynderlig teknik og kunne ikke se hvad jeg kunne med den....tænkte det ikke ville være noget jeg kom til at bruge. Men så flere forskellige projekter, hvor der blev anvendt farveskiftegarn. Og da min søde kollega Gitte viste mig et tørklæde hun lavede, fik jeg lyst til at prøve.....


Det er sjovt og hele tiden meget afvekslende, og jeg er hele tiden spændt på, hvordan det næste stykke arter sig. Det er faktisk overraskende nemt, og selvom jeg ikke tror det er noget jeg kommer til at lave en masse af, så nyder jeg dette. Og så er det ligesom hvis man strikker striber....jeg tager liiiiige en firkant mere ;-) har du prøvet Neverkont??

God weekend - og ikke et ord om regn udover sneen næsten er væk..........

13 kommentarer:

 1. Jeg har ikke selv strikket Neverkont, men det ser spændende ud :-)

  SvarSlet
 2. Ja det er ihvertfald og afvekslende og sjovt:-)

  SvarSlet
 3. Hov skulle stå også ....;-)

  SvarSlet
 4. Jeg blev introduceret for det i strikkecafeen i torsdags. Det var en anelse frustrerende - indtil koden var knækket. Jeg har kun prøvet at lave en lille strikkeprøve - ikke et rigtigt projekt. Men det kommer lige pludselig en dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mona jeg havde det fuldstændig på samme måde da jeg lavede det første gang!! Sjovt er det ;-)

   Slet
 5. Dette må jeg studere nærmere, ser så moro ut :) Ha en fin helg, klem fra Beth

  SvarSlet
 6. Ja det er rigtigt sjovt. Nu er det et tørklæde/sjal men kunne være fint som kant blot i et meget mindre format;-) også god weekend til dig ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg har et stort Neverkont-sjal liggende i garnkisten. Jeg synes også det er sjovt, men har ikke strikket på det længe. Jeg bruger det til at få brugt nogle rester, men det er også meget spændende i farveskiftegarn :-)

  SvarSlet
 8. God ide med rester...dem er der jo indimellem nogle af....mit skal ikke være større end de 100 g der er i nøglet;-) glæder mig til at se dit engang...

  SvarSlet
 9. Ja man kan blive helt afhængig -:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Njaaarhh.....hver sine lyster ;-) ;-)

   Slet
 10. Har prøvet det en enkelt gang og har ikke fået prøvet det efter.. har ikke haft trangen endnu, måske den kommer en dag.. men tror mere at jeg ville prøve at få gang i dominostrik...

  SvarSlet
 11. Jeg er også frisk på at afprøve dominostrik...har kun lavet strikkeprøver med det men kunne godt tænke mig at prøve det :-)

  SvarSlet