tirsdag den 18. april 2017

Påske 2017

Så er påsken næsten forbi igen...den har været fyldt med så mange dejlige og positive stunder;-)
Når børnene ikke længere bor hjemme - og en af dem er i København - så er det så skønt med fridage sammen. Jeppe har været hos os fra torsdag og til i dag mandag - og vi har snakket og hygget og lavet masser af god mad sammen...og pludselig er der lidt tomt igen.
Jeg har strikket min kjole, Susse, af Helga Isager færdig. Den er strikket i 1 tråd cottonwool og 1 tråd tynd alpacca fra Garnudsalg. Den er lun men ikke for varm - tja passer ligefrem til vejret pt hi hi... Jeg er meget tilfreds med den ;-)


Og som sædvanlig har Freja hunden sneget sig med ;-)


Påsken har også budt på en miniferie til smukke Paris, som vi har besøgt flere gange og bare elsker at være i. Og her var forår og så grønt og frodigt.


Vi fløj derned palmesøndag og hjem igen torsdag. Der var sol og 17-19 g hver dag - øjjj hvor vi nød det. Vi har travet et utal af kilometer, shoppet og nydt kaffestunder, et glas hvidvin her og der og bare hygget os. Og selvfølgelig skulle vi også på picnic i Jardin de Luxembourg.


Vi boede på et dejligt hotel i Latinerkvarteret, så der var denne gang mulighed for at udforske dette kvarter samt Saint Germain-kvarteret. På tidligere besøg i Paris har vi haft base i Montmartreområdet.
Denne gang var et besøg på det ny renoverede Picasso-museum i Marais kvarteret på programmet. Over 5000 værker er udstillet på det 4 etager store palæ. Det var så interessant at se - et spændende museum, som virkelig er et besøg værd!


Paris er vores by nr. 1 - der er en helt speciel stemning dernede. Intet er mere afslappende end at sidde undefor på en lille cafe og dele en ostetallerken og lidt hvidvin og bare nyde livet, hinanden og alt omkring os - vi elsker det :-)

Håber du også har nydt din påske og fridagene ;-)

4 kommentarer:

 1. Du er da bare smart i din nye kjole. At den passer til vejrliget er både godt og skidt!
  Så var det noget andet med forår i Paris! Sikke en dejlig tur.
  Og så slutte påsken med familiehygge. Perfekt!

  SvarSlet
 2. Dejlig kjole. Den må være skøn lige nu. Påske og hygge med familien er nu godt:-)

  SvarSlet
 3. Flot kjole - glæder mig til at se den irl. Jeg husker også Paris som en skøn by - men det er sørme længe siden jeg har været der.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg er enig med deg Paris er by nr. 1. Paris må oppleves.
  Vi var påske også. Så veldig fint. Gleder meg å lese her
  med deg i blogg :-)))
  Herlig kjole du har strikkt. Passer super fint.
  En vakker kose kjole. Hilsen til deg
  Riktig god uke fortsatt. Håper været bli bedre...

  SvarSlet