tirsdag den 27. september 2016

Dark side of the Moon

Noget som kunne blive en yndlings bluse er færdiggjort. Det er Dark side of the Moon - en opskrift af Regina Moessmer, som Berit Davidsen har oversat.


Den er strikket oppe fra ned med to forskellige slags vendestrik: Halsen formes med vendestrik og nederst er der lavet German short rows for at lave ryggen længere.


Blusen har sadelskulder og meget smalle ærmer.


Den er strikket i en tråd tynd alpacca og en tråd lammeuld fra Fam. Davidsen - indkøbt på Samsø.
Jeg elsker farven - opal hedder den, og er sikker på den bliver et hit. Lidt kedelig at strikke men været god på kurser og i en travl tid, hvor hjernen gerne må holde lidt fri :-)

Weekeden nød jeg i København hos min dejlige veninde, Ina. Vi har rigtigt leget turister og nydt lange traveture inde i byen i det smukke vejr.
Lørdag havde Ina booket rundvisning på Natiobnalmuseets Klunkehjem - en lejlighed der står som i 1890, hvor en af Københavns rigeste familier boede. De ugifte døtre testamenterede lejligheden til museet ved deres død i 1963. Det var så spændende en oplevelse, som jeg gerne vil viderebringe.



 


 Det koster 50 kr for en times guidet rundvisning i en gruppe på max 15 pers. - fascinerende oplevelse og tankevækkende at lære om det bedre borgerskabs liv og det de kaldte "stille pral" ;-)


Selvfølgelig en selfie ved den lille havfrue i masser af sol




Nydning i Nyhavn og kaffe i sensommersol ved Skuespilhuset - hold da op hvor er der sket meget i området mellem Den lille Havfrue og Papirøen. Det var en berigende tur.

Nå ja...glemte noget af det vigtigste....
Vi besøgte Rasmilla på Amager og fik handlet garn...men det kommer med posten, da jeg kun rejste med håndbagage...

søndag den 11. september 2016

Vinkelsjal

Min søde kollega, Susanne og jeg lavede en byttehandel for en tid siden,,,,her er min "gevinst" i bytte for Redy. Jeg kan nemlig godt li at hækle....meeen Vinkelsjalet var nok lidt for meget - og Susanne vil hellere hækle end strikke og var vild med min skønne Redy - total win win ;-)
Og her er det. Hæklet i supersoft og coast i farver, som jeg havde lyst til, og som skulle være lyse og lidt sommerlige. Der er brugt er nøgle af hver, dog lidt mere lyseblå. Ellers er farverne råhvid, lys grå, mellemgrå og nude


Det er så flot, og har allerede været brugt på kølige dage/aftener....Jeg er så glad for det.


Tak for handlen :-)